ODUŠEVILA PRISUTNE

Georgina Rodriguez očarala figurom u Veneciji, a onda se još i okrenula: Svu pažnju ukrao seksi prorez

Partnerica slavnog nogometaša je na festivalu dobila nagradu Diva e Donna za Ženu godine za njezin dokumentarac ‘Soy Georgina‘

Georgina Rodriguez

 Daniele Cifala/Nurphoto Via Afp

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, prisustvovala je filmskom festivalu u Veneciji i privukla pozornost na crvenom tepihu.

image

Georgina Rodriguez

Daniele Cifala/Nurphoto Via Afp

Rodriguez je zablistala u dugoj bijeloj haljini od šifona. Dugim prorezom na haljini je naglasila svoje duge noge, a kreacija je imala i dubok dekolte. Sve je uparila upečatljivom ogrlicom i jednostavnim naušnicama. Odabrala je i jednostavne štikle.

image

Georgina Rodriguez

Starpix/Apa-picturedesk Via Afp

Georgina je na festivalu dobila nagradu Diva e Donna za Ženu godine za njezin dokumentarac "Soy Georgina" koji je izašao prije dvije godine.

image

Georgina Rodriguez

Daniele Cifala/Nurphoto Via Afp

Rodriguez je u Veneciju stigla u utorak, a na aerodromu su se svi okretali za njom zbog outfita. Nosila je crnu pripijenu majicu i kratke hlačice koje su izgledale kao gaćice. Sve je upotpunila crnim mrežastim najlonkama i modnim dodatcima.

image

Georgina Rodriguez

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nekoliko dana prije nego što je stigla u Veneciju je s Cristianom uživala u Saint-Tropezu, a nedavno je par potaknuo glasine da su se vjenčali u tajnosti. Ronaldo je Georginu, u jednom svom videu, nazvao svojom suprugom, a obožavatelji su rekli da su primijetili da par nosi prstenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:26