DIRLJIVA PRIČA

GEORGE MICHAEL JOJ ANONIMNO DONIRAO NOVAC ZA UMJETNU OPLODNJU 'Ostala sam bez svega, prodala sam i auto, a onda se pojavio on, moj anđeo...'

 FACEBOOK

Žena kojoj je prerano preminuli pjevač George Michael još prije devet godina anonimno uplatio 9000 funti (oko kuna) na bankovni račun kako bi mogla otići na umjetnu oplodnju odala je počast glazbeniku zapalivši svijeće i položivši cvijeće ispred njegova doma u Oxfordshireu.

FACEBOOK

Žena se zove Lynette Gillard i sve do Georgeove iznenadne smrti na sam Božić 2016. nije znala da je upravo on bio dobročinitelj koji joj je promijenio život.

Lynettein bivši suprug 2009. prijavio se u TV kviz 'Deal or No Deal' nadajući se kako će osvojiti glavnu nagradu i dati je supruzi. Iako nije imao sreće, dan poslije pjevač je nazvao producente i rekao im kako će paru donirati novac, ali pod uvjetom da njegovo ime nikad ne procuri i javnost.

'On je moj anđeo i odužit ću mu se za sve što je učinio za mene. Ako Bog da, uskoro nam stiže bebica i sigurno će se zvati George, njemu u čast, pa makar to moralo biti barem srednje ime ili ženska izvedenica u slučaju da rodim djevojčicu. Na porođaju ću slušati samo pjesme Georgea Michaela. Obožavala sam ih cijeli život i bit će lijepa gesta donijeti na svijet novo biće uz taj božanski glas', izjavila je instruktorica fitnesa.

Dodala je kako je godinama bezuspješno pokušavala zatrudnjeti, a zahvaljujući glazbenikovoj donaciji napokon je saznala u čemu je bio problem. Novcem koji joj je George Michael anonimno dao Lynette je platila skupe testove koji su otkrili da joj nijedan tretman umjetne oplodnje nije uspio jer joj je vlastiti imunološki sustav napadao usađene embrije.

'Zbog želje da napokon postanem majka prodala sam i auto, a živjeti s dugovima i u minusu bilo mi je sasvim normalno', kaže Britanka. S novim partnerom Nathanom Hartom i dalje ide na tretmane, a liječnici im, uz novu hormonsku terapiju, daju velike šanse za roditeljstvo.

LONDON - AUGUST 25:  Singer George Michael performs on stage during his concert at Earls Court on August 25, 2008 in London.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Gillard dodaje kako su George i njezina majka, koja je preminula 2014., imali rođendan na isti dan, 25. lipnja, što joj je, objašnjava, još jedan znak da su sudbinski povezani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 20:39