‘TICKET TO PARADISE‘

George Clooney i Julia Roberts ljubili su se 80 puta: ‘Supruga mi je na to rekla - koji vrag?‘

Romantična komedija priča je o razvedenom paru kojem je misija spriječiti njihovu kćer da premlada stupi u brak

Julia Roberts i George Clooney

 Michael Tran/Afp

Holivudski glumac George Clooney i supruga Amal Clooney plijenili su pažnju na crvenom tepihu izgledajući zaljubljeno kao i prvog dana na premijeri njegova filma ‘Ticket to Paradise‘ u Los Angelesu.

Pažnju je posebno privukla libanonsko-britanska odvjetnica, Amal, odjevena u crvenu haljinu tropskog uzorka i dubokog dekoltea koju je uparila s otvorenim potpeticama boje kože.

Za ovu posebnu prigodu, poznati glumac odlučio se za elegantno sivo odijelo te crne mokasinke dok mu je bijela košulja bila djelomično otvorena.

image

Amal i George Clooney

Michael Tran/Afp

Na premijeri je par viđen kako razgovara s poznatom filmskom zvijezdom Julijom Roberts, s kojom je Clooney i glumio u filmu, a koja se nedavno našalila kako im je trebalo 80 pokušaja scene ljubljenja.

- Rekao sam supruzi da nam je bilo potrebno 80 kadrova, a ona mi je odgovorila ‘Koji vrag?’, otkrio je glumac za The New York Times.

Za vrijeme promoviranja romantične komedije, objasnio je da im je trebalo šest mjeseci da snime scenu bez smijanja.

Njegov komentar potaknuo je glumicu, koja je inače u sretnom braku s kinematografom Danielom Moderom, da objasni kako im je bilo potrebno 79 kadrova dok se smiju, a zatim jedan kako se ljube.

- Morali smo napraviti to kako treba, ubacio se Clooney koji se sprijateljio s Roberts otkako su glumili par u filmu ‘Oceanovih jedanaest‘ još iz 2001. Glumac je također otkrio da je njihove uloge napisao redatelj filma Ol Parker, a koje su se izvorno trebale zvati Georgia i Julian.

- Nisam uspio napraviti romantičnu komediju još od filma ‘One Fine Day’, nisam uspješan u tome kao Julia, ali pomislio sam da ako će ona biti u filmu, mislim da bi to moglo biti zabavno, rekao je.

U međuvremenu je Roberts izjavila kako je film imao veći smisao zbog njene i Clooneyjeve ‘kemije’.

- Imamo prijateljstvo kojeg su ljudi svjesni i u film ulazimo kao razvedeni par. Pola Amerike vjerojatno misli da smo razvedeni, pa nam to ide na ruku, našalila se.

Romantična komedija redatelja filma ‘Mama Mia: Here We Go Again’ priča je, naime, o razvedenom paru kojem je misija spriječiti njihovu kćer da napravi istu pogrešku koju su učinili oni – mladi se vjenčali.

Ovo je četvrti put da holivudske zvijezde rade zajedno. Prethodno su skupa glumili u filmu ‘Oceanovih jedanaest‘ (2001), ‘Oceanovih dvanaest‘ (2004) i ‘Igra novca‘ (2016).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:38