IZJASNILI SE

George Clooney i Julia Roberts konačno progovorili o pitanju svih pitanja - zašto nikada nisu postali par

Voditeljica Kit Hoover zasula je goste brzim pitanjima o njihovom dugogodišnjem prijateljstvu
 Nbc/today Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/today Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

George Clooney i Julia Roberts podijelili su nove detalje o svom prijateljstvu, uključujući i zašto nikada nisu izlazili, piše People.

Legende Hollywooda pojavile su se u intervjuu za Access Hollywood povodom prikazivanja njihova nadolazećeg filma, "Ticket to Paradise". Tijekom njihova razgovora, voditeljica Kit Hoover zasula je goste brzim pitanjima o njihovom dugogodišnjem prijateljstvu.

Na pitanje o međusobnim prvim dojmovima, 61-godišnji Clooney je rekao da ga je Julia Roberts "nasmijala", a Roberts je njega nazvala "nježnim". Zvijezde su zatim upitane o kvaliteti kojoj se najviše dive jedno kod drugog. Clooney je pohvalio "ljubaznost" svoje kolegice, a Roberts je rekla da poštuje njegovu "čvrstoću duha".

Hoover je zatim postavila pitanje koje se mnogi njihovi obožavatelji pitaju godinama: "Jeste li sami sebi ikada zabranili zajedničke izlaske i vezu?"

- Zabranili da ne izlazimo jedno s drugim? Mislim da to ne trebamo objašnjavati - brzo je odgovorila 54-godišnja Roberts.

image
Nbc/today Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/today Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Clooney je pružio više konteksta o tome zašto nikada nisu podigli stvari na "drugu razinu".

- Julia je uvijek bila u vezi, ili sam ja bio u vezi. I odmah smo postali prijatelji. Dakle, nije bilo ničeg između nas - objasnio je.

Clooney i Roberts zajedno su glumili u više filmova, uključujući Oceanovih 11 iz 2001., Ispovijedi opasnog uma iz 2002., Oceanovih 12 iz 2004. i Money Monster iz 2016. godine.

U posljednjoj suradnji glume razvedeni par koji sklapa "primirje" kako bi spriječio svoju kćer (Kaitlyn Dever) da se uda za muškarca kojeg je tek upoznala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:20