MALO SE ‘UREDILA‘

Fotošopirana Kendall Jenner zgrozila fanove: ‘Zbilja je pretjerala! Nitko nema takve proporcije!‘

Manekenku su oštro kritizirali nakon što je na Instagramu objavila provokativne fotografije u vrlo oskudnom bikiniju
Kendall Jenner 
 SKIMS via Bestimage/Bestimage/Profimedia

Kendall Jenner uoči Valentinova na Instagramu se pohvalila provokativnim fotografijama koje su nastale kao dio najnovije kampanje SKIMS, modne linije koju potpisuje njezina polusestra Kim Kardashian, no obožavatelji su je odmah opužili za prekomjerno fotošopiranje.

- Zbilja je pretjerala! Nitko nema takve proporcije, nema šanse! Svi tipovi tijela su lijepi i treba ih cijeniti, a ovo je samo važan podsjetnik da se na internetu sve dodatno uređuje, obrađuje i filtrira, to nema veze sa stvarnošću! Prekrasnoj djevojci poput nje ovo nije trebalo - komentirali su fanovi, kojima je 25-godišnja Kendall nedavno obratila ovim riječima: "Želim da znate da i ja imam loših dana. Zato zapamtite - lijepi ste baš takvi kakvi jeste! Nije sve uvijek savršeno kako se čini".

No Jenner se očito ne zamara kritikama - Dan zaljubljenih provela je u društvu dečka, NBA košarkaša Devina Bookera (24), s kojim se navodno viđa već godinu dana. I njezina obitelj oduševljena je košarkašem, čak su ga pozvali i na Kiminu proslavu 40. rođendana na Tahitiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:02