PRAVI IZBOR

Fotografije sa seta filma oduševile fanove: Ana de Armas savršeno se transformirala u Merlinku

Glumica je podijelila nekoliko snimki sa seta biografskog filma o neprežaljenoj plavuši koji već sada izaziva velike kontroverze

Ana de Armas

 Toulouse/Goff Photos/Profimedia

Nove fotografije sa seta filma "Blonde" (Plavuša) koje je na društvenim mrežama objavila Ana de Armas pokazuju njezinu nevjerojatnu transformaciju u holivudsku ikonu Marilyn Monroe.

Film u kojem Ana glumi neprežaljenu plavušu temelji se na bestseleru Joyce Carol Oates i fikcionalizirana je priča o Marilyninom životu, od njezinog odnosa s ocem do njezine smrti. Uz Anu de Armas u filmu veće uloge igraju Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel i Evan Williams.

Jedna od novoobjavljenih fotografija prikazuje Anu kako uvježbava klasičnu scenu iz filma "Muškarci više vole plavuše". Glumica na sebi ima jarko ružičastu haljinu i elegantne rukavice kakve je za Merlinku dizajnirao njezin omiljeni kostimograf William Travilla. Koreografkinja joj pokazuje kako savršeno kopirati Merlinkine pokrete dok pjeva "Diamonds Are A Girl‘s Best Friend".

Na drugoj fotografiji Ana sjedi uz prozor pored Bobbyja Cannavalea, koji glumi Marilyninog bivšeg supruga Joea DiMaggia. Prije nekoliko dana prvi je put objavila nešto sa seta - fotografiju na kojoj kao nasmijana Marilyn stoji uz Adriana Brodyja koji glumi pisca i dramaturga Arthura Millera. Po njoj je sasvim jasno da je Ana savršen izbor za ovu ulogu.

Ana je najavila novi teaser za film te pohvalila kolege glumce i članove ekipe napisavši: "Bio je pravi dar raditi s glumcima kao što su Adrien Brody i Bobby Cannavale na ovom prekrasnom projektu. Jedva čekam da svi vide prekrasan posao koji su napravili u ovom filmu. #andrewdominik."

"Blonde" bi trebala premijeru imati 23. rujna, a prvi je Netflixov film koji nosi ocjenu NC-17 zbog eksplicitnog seksualnog sadržaja. Ograničenje dobi gledatelja na 17 godina često je težak udarac za filmove. No, redatelj Andrew Dominik se ne boji.

U nedavnom intervjuu za magazin Vulture rekao je kako je svjestan da će sadržaj filma i njegov prikaz prerano preminule filmske zvijezde mnogi smatrati kontroverznim.

- Kada bi mi se dalo da biram radije bih otišao pogledati NC-17 verziju priče o Marilyn Monroe - izjavio je Dominik - Svi znamo da je njezin život bio hod po rubu po svemu pa i po tome kako je završio. Želite li vidjeti verziju s bradavicama i svime ili želite vidjeti neku mlaku, cenzuriranu verziju?

Redatelj smatra kako bi film, da je izašao prije nekoliko godina, kada se pojavio pokret MeToo, bio pravi odraz svega o čemu se u tom pokretu radi.

- Mislim da smo sada u vremenu u kojem ljudi nisu sigurni gdje su granice. To je film koji definitivno ima moralnu poruku. Ali pliva u vrlo dvosmislenim vodama, sumnjam da će biti onakav kakvim bi ga mnogi željeli vidjeti. U njemu će svatko pronaći nešto što će ga uvrijediti - zaključio je redatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:58