KONTROVERZNI ANDREW

Fotograf tvrdi da ima snimku princa koja bi do temelja uzdrmala kraljevsku obitelj: ‘Zinuli smo kad smo je vidjeli‘

Fotografija će, ako postane javna, biti vrlo šokantna i sramotna za 62-godišnjega princa

Princ Andrew i princeza Beatrice 

 Ben Stansall/Afp

Fotograf Mark Harrison, koji je radio za britansku javnu televiziju BBC u trenutku kada je u sklopu BBC-jeve emisije ‘Newsnight’ emitiran katastrofičan intervju s princom Andrewom, tvrdi da posjeduje fotografiju princa koja bi u slučaju objave do temelja uzdrmala kraljevsku obitelj.

Princ Andrew inzistirao je da se fotografija nikada ne objavi, no Harrison je rekao da bi se mogla pojaviti u nadolazećem filmu koji će govoriti o intervjuu koji je princ Andrew dao za BBC.

Princ Andrew gotovo je izopćen iz kraljevske obitelji nakon što je u razgovoru s novinarkom Emily Maitlis govorio o svom prijateljstvu s pokojnim financijašem i osuđenim pedofilom i trgovcem ljudima Jeffreyjem Epsteinom kao i zbog tvrdnji da je u tri navrata imao spolne odnose sa žrtvom trgovine ljudima Virginijom Roberts Guiffre.

Izvor koji je upoznat s fotografijom rekao je da će, ako postane javna, biti vrlo šokantna i sramotna za 62-godišnjega princa.

- Vilice su nam pale do poda kada smo to vidjeli. To bi Andrewa dovelo do velike neugodnost, a zamislite koliko visoka letvica mora biti da bi se on posramio nakon svega što se dogodilo, govori izvor.

Harrison, nagrađivani portretni fotograf, rekao je da je njegovu snimku vidjelo samo nekoliko ljudi, no da bi to bila velika stvar za kraljevsku obitelj da se objavi.

- Ima još puno toga od toga dana što još nije javno dostupno, dodao je.

Izvor govori kako fotografija definitivno nije ono što bi princ Andrew želio da se objavi te je očito inzistirao da ostane tajna.

- Postoji naravno šansa da će u jednom trenutku izaći na vidjelo svima, možda ako cijena bude odgovarajuća. Snima se film o intervjuu tako da postoji mogućnost, dodaje.

Snimanje filma ‘Scoop’ koji se temelji na knjizi bivšega producenta emisije Newsnight Sama McAlistera u kojoj opisuje kako je BBC dogovorio intervju s princom Andrewom počinje u studenom ove godine.

Princ se nagodio s Virginijom Guiffre Roberts, a situaciju nije komentirao prinčev glasnogovornik, a ni BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:46