A TEK SU JOJ 34 GODINE

FOTO: ZASTRAŠUJUĆA PREOBRAZBA POPULARNE PJEVAČICE 'Obitelj nije bila sretna zbog mojih zahvata, mislili su da sam luda, ali ja volim biti ekstremna'

 
Mutya Buena
 Profimedia

Mutya Buena imala je samo 13 godina kad je postala članica britanskog benda Sugababes - s kolegicama Siobhán Donaghy i Keishom Buchanan, koje su činile originalnu postavu popularnog glazbenog sastava, dvije godine poslije objavila je debitantski album "One Touch".

Sugababes su od početka karijere do danas u više navrata mijenjale članice, a s godinama se drastično mijenjao i Mutyjin izgled.

Ova rođena Londončanka filipinskih i irskih korijena zbog ljubavi prema tetovažama i piercinzima oduvijek je slovila kao najotkačenija u bendu, ali ono što je Buenu potpuno izobličilo jesu brojni estetski zahvati.

SUGABABES - MUTYA BUENA, KEISHA BUCHANAN & HEIDI RANGE
Versace Store Re-Launch Party During London Fashion Week 2005 at their store on Sloane Street.
September 19th, 2005
half length black top dress red top tattoo
www.capitalpictures.com
sales@capitalpictures.com
�, Image: 221303465, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures
Profimedia, Capital pictures
Mutya Buena, Keisha Buchanan i Heidi Range (Sugababes) snimljene 2005. godine

Pjevačica je pod nož prvi put otišla u dobi od 25 godina - tad je povećala stražnjicu i grudi, a na operacije je potrošila najmanje 5000 funti (oko 39.000 kuna).

- Obitelj nije bila sretna zbog mojih zahvata, mislili su da sam luda, ali htjela sam promjenu, takva sam, volim biti ekstremna - izjavila je svojedobno Mutya.

London, UNITED KINGDOM  - Various celebrities at Opium for the Celebs Go Dating Wrap Party.

BACKGRID UK 7 AUGUST 2019, Image: 463151410, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Mutya Buena

No ovih dana i više je nego očito da je njezina transformacija ipak otišla predaleko - naime, Buena je toliko pretjerala s korekcijama na licu da više ne sliči sebi.

- Zastrašujuća je... Šteta, tako mlada, a već se uništila - komentirali su šokirani obožavatelji "plastičan" izgled 34-godišnje pjevačice.

View this post on Instagram

Tattoo beach time #tribal#polynesiantattoo#PhilippinesBohol

A post shared by mutya buena (@official_mutyabuena) on

Inače, Mutya je nešto prije svog 20. rođendana s bivšim partnerom dobila kćer Tahliju, a svojedobno je bila u vezi i s Jayjem Barrymoreom, nekadašnjim dečkom glumice Emme Watson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 19:57