KRATKI OPROŠTAJ

FOTO, VIDEO: SVE MAME SU ISTE Angelina na rubu suza dok se opraštala sa sinom na korejskom sveučilištu: 'Pokušavam ne plakati'

 
 Screenshot Instagram / Profimedia, Mega Agency

U životu svake majke dođe trenutak kad je dijete dovoljno odraslo da odseli iz obiteljskog doma, bilo na fakultet ili da započne samostalan život. Ta situacija nije zaobišla ni glumicu Angelinu Jolie koja je u srijedu ispratila svog najstarijeg sina Maddoxa (18) na Sveučilište Yonsei u Seulu u Južnoj Koreji.

Dolazak slavne glumice izazvao je očekivani interes studenata na fakultetu koji su je s pristojne distance snimali, a neki su bili dovoljno hrabri da priđu njoj i Maddoxu.

Angelina je priznala da pokušava ne plakati, a koliko je emotivna i ponosna vidi se na snimci koju je objavio jedan korisnik na Instagramu. 44-godišnja oskarovka, iako napeta i u stresnoj situaciji, trudila se djelovati opušteno i sa svima porazgovarati.

- Znam, znam, pokušavam ne plakati - kaže u jednom trenutku.

Kroz razgovore koji se čuju na snimci, doznajemo da je Maddox odabrao studij bioinženjeringa i da će poput drugih studenata stanovati u studentskom domu. Angelina je morala razočarati okupljene studente saopćivši im da se još isti dan planira vratiti u SAD.

Richard Choi iz Minnesote, koji je bio u posjeti Yonseiju, uz fotografiju na Instagramu zahvalio je glumici što mu je posvetila 40 sekundi svog vremena obrativši mu se. Da se ne radi o sarkazmu, jasno je iz videa koji je objavio na YouTubeu u kojem izbezumljen objašnjava da je 40 sekundi razgovarao s Angelinom Jolie! Također, rekao je da je Jolie bila jako ljubazna, a Maddox tih i nenametljiv. Prema snimkama čak se činilo da je Maddoxu malo neugodno.

Koliko je poznato iz dosadašnjih Angelininih izjava, djecu školuje kod kuće. Ondje su dobili osnovna znanja iz čitanja, pisanja i aritmetike. Glazba i strani jezici također su bili dio obaveznog obrazovanja.

An emotional Angelina Jolie jetted out to South Korea to drop her eldest son Maddox at Yonsei University in Seoul, South Korea.
The 44-year-old actress is seen here chatting with a fellow student, while Maddox, 18, is spotted nearby chatting with some new friends he had met on campus.
Maddox will be studying biochemistry and will be living in the dorms, according to one student there who spoke with Jolie.
Student Richard Choi  who goes by @richard.s.choi on social media  was captured speaking with Jolie, who later agreed to have her photograph taken with a group of students.
She was heard telling students that she was trying not to cry as she dropped Maddox off, and revealed that she was flying out of South Korea today.
Brad Pitt was not present amid reports the actor is now estranged from his adopted son.
21 Aug 2019, Image: 466621556, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Brad Pitt čini se nije bio uključen u Maddoxov odlazak na daleki studij. Još uvijek nije jasno u kakvim su odnosima nakon navodne žestoke svađe prije tri godine kad su se privatnim avionom vraćali s obiteljskog odmora. To je navodno bio jedan od okidača koji je potaknuo Jolie na razvod od Pitta. Premda su mediji izvještavali o glumčevom alkoholiziranju i agresivnom ponašanju prema usvojenom sinu, ti navodi nisu potvrđeni. No, navodno se ni nakon rastave nisu previše družili niti su pokušali obnoviti odnos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:21