RADNO LJETO NA JADRANU

FOTO: SLAVNI HOLIVUDSKI GLUMAC STIGAO U SPLIT Spremno pozirao s obožavateljicom u trgovini, ali i s osobljem luksuznog restorana u kojem je večerao

 
 čitateljica Slobodne Dalmacije

- Eno ga, Owen Wilson! - pronio se glas po štekatu jednog splitskog kafića dok je slavni glumac, s kapom na glavi, umjesto na piće, svratio po zdravu hranu u jednu obližnju trgovinu.

Ondje ga je "zaskočila" čitateljica Slobodne Dalmacije i zamolila za zajedničku fotografiju, a simpatični komičar rado joj je udovoljio.

Nažalost, nisu "upali u priču" pa se ne zna kad je Owen stigao i koliko ostaje u gradu pod Marjanom, ali jedno je sigurno - zvijezda "Zoolandera", "Hotela Budapest", "Ponoći u Parizu" i trilogije o Fockerima dobro će se zabaviti...

Tome svjedoče i fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama - naime, gdje god da se pojavi, simpatični Owen strpljivo pozira s fanovima, a tako je bilo i s osobljem popularnog restorana Zrno Soli, gdje je američki glumac u petak svratio na večeru. Inače, spomenuti restoran od 1. ožujka 2018. uvršten je na Michelin Guide Croatia za 2018. godinu.

No čini se kako je pravi razlog glumčeva dolaska u Split ipak poslovan - naime, u gradu pod Marjanom snimat će se film "Bliss". U novom projektu Amazon Studija i Endgame Entertainmenta uz Wilsona naslovnu ulogu tumači i zanosna Salma Hayek, koja je prije svega nekoliko mjeseci boravila u Hrvatskoj u društvu zvijezda filma "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Film će se snimati u strogom centru Splita, a potom bi se glumačka ekipa trebala preseliti u Dubrovnik, gdje će također biti zabilježeni kadrovi znanstvenofantastičnog filma redatelja Mikea Cahilla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:07