ZIMA PREKO BARE

FOTO: POGLEDAJTE GDJE SU POBJEGLI MEGHAN I HARRY Prvi Božić sa sinom proveli su u luksuznoj vili u vlasništvu misterioznog milijunaša

 
 IMP Features / IMP Features / Profimedia

Princ Harry i Meghan Markle prvi Božić sa sinom Archiejem odlučili su provesti daleko od britanske obitelji, u Americi i Kanadi. Otputovali su još prije Dana zahvalnosti, a s obzirom da ih još uvijek čekaju službene odgovornosti, trebali bi se vratiti u siječnju.

Njihov boravak u Americi obavijen je velom tajne iako se najavljivalo da će Dan zahvalnosti provesti s Meghaninom mamom, Dorijom Ragland. No, već tjednima nijedan fotoreporter, nijedan paparazzi nije ulovio slavni par na zimskim praznicima.

Ipak, britanski mediji doznaju gdje su to sami odlučili provesti blagdane. Daily Mail je ekskluzivno objavio fotografije vile vrijedne više od 14 milijuna dolara (skoro 100 milijuna kuna), koja je u vlasništvu misterioznog milijunaša, a nalazi se na otoku Vancouver. Da se nalaze u Kanadi, potvrdio je i sam premijer Justin Trudeau koji im je prije desetak dana na Twitteru poželio službenu dobrodošlicu.

FOTOGALERIJA: Vila u kojoj su Meghan i Harry proveli blagdane

Čuvano imanje s vilom i osam spavaćih soba nalazi se na minijaturnom poluotoku pa je s tri strane okruženo oceanom gdje su uređene luksuzne plaže. Lokalno je stanovništvo primijetilo da se nešto događa još polovicom prosinca kad su ondje postavljali dodatne sigurnosne kamere i ograde.

Vila inspirirana francuskim selom potpuno je opremljena i ima nekoliko objekata. U glavnom se objektu nalazi pet spavaćih soba i osam kupaonica, blagovaonica, ured i dvoetažni dnevni boravak s kaminom. Tu je i soba za igranje, mala kino dvorana i soba za testiranje vina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:33