LJEPOTICE I ZVIJERI

FOTO: ONE SU PRELIJEPE, NO NJIHOVE FRAJERE NE MOŽEMO ZVATI APOLONIMA Neke od najvećih ljepotica zaljubile su se u muškarce koji duboko skrivaju šarm

 
 Profimedia, Look Press Agency, SIPA USA, LaPresse

Adriana Lima, Heidi Klum, Salma Hayek, Beyonce, Slavica Ecclestone, samo su neke od poznatih žena koje plijene pažnju između ostalog svojom ljepotom. Teško je i pomisliti da ne mogu imati svakog muškarca kojeg požele, no njihovi odabranici potvrđuju da je ljepota u očima promatrača.

Jedan od najpoznatijih parova u glazbenom svijetu Beyonce i Jay Z zaljubili su se još prije 16 godina i unatoč povremenim krizama, ostali su zajedno, još uvijek zajedno izlaze i surađuju, odgajaju djecu i, kako se čini, uživaju.

Salma Hayek je jedna od rijetkih holivudskih glumica koja privatni život drži za sebe. Sa suprugom, francuskim milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom, u braku je devet godina. Švedska manekenka Victoria Silvstedt pala je na milijardera Mauricea Dabbaha koji je skoro za dvije glave niži od nje.

Vjerojatno najveći plejboj i zavodnik na ovoj listi je 67-godišnji talijanski biznismen Flavio Briatore. Bio je u vezi s Naomi Campbell, a potom i s Heidi Klum, a na koncu se oženio s talijanskom manekenkom Elisabettom Gregoraci.

Neki od ovih brakova i veza već su se raspali, a u galeriji pogledajte koji su to muškarci zaveli slavne ljepotice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 05:28