ŠTO SE NJEMU DOGODILO?

FOTO: NEĆETE VJEROVATI DA JE TO ON Poznati holivudski glumac razveo se nakon četiri dana, a sada se pojavio zarastao u bradu i potpuno neprepoznatljiv

 
 Profimedia, Backgrid USA

Nicolas Cage (55) na premijeri svog novog filma 'Running with the Devil' u Los Angelesu bio je gotovo neprepoznatljiv. Na crvenom tepihu pojavio se zarastao u bradu, sijede kose skupljene u rep i s velikim šeširom, u stilu Indiane Jonesa.

Stigao je sa sinom Westonom, kojeg je dobio iz kratke veze s Christinom Fulton 1988. godine.

Početkom godine bio je u braku četiri dana sa četvrtom suprugom Erikom Koike. Kad je poništavao brak je rekao da je bio prepijan i da mu Erika nije ispričala da je imala kriminalnu prošlost.

Beverly Hills, CA  - Celebrity guests pose on the red carpet for the 'Running with the Devil' premiere held at The WGA Theater in Beverly Hills, California.

BACKGRID USA 16 SEPTEMBER 2019, Image: 471259544, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Nakon tog posljednjeg privatnog debakla se odlučio posvetiti poslu.

Slavni glumac na glasu je kao otkačen, ali neki njegovi potezi su šokantni. Kupio je pogrebne piramide, kosti lubanje dinosaura, a kupio je i 11 multimilijunskih nekretnina širom svijeta.

Bio je jedan od vodećih muških glumaca u Hollywoodu '90-ih, a u trošenju nije imao nikakve granice. Na kraju je Poreznoj ostao dužan 13 milijuna dolara, a bankrot je uspio izbjeći zaposlivši osobnog financijskog menadžera i prodajom velikog dijela imovine.

Premiere Of Quiver Distribution's
Profimedia, Mega Agency

S prvom suprugom Patriciom Arquette u braku je bio od 1995. do 2001. godine. S Lisom Marie Presley, kćeri legendarnog Elvisa Presleyja, čiji je veliki obožavatelj, vjenčao se 2002. godine, a rastao tri mjeseca kasnije.

Konobaricu Alice Kim upoznao je u baru u kojem je radila, a s njom je dobio sina Kal-Ela. S Alice je bio od 2004. do 2016. godine.

Beverly Hills, CA  - Celebrity guests pose on the red carpet for the 'Running with the Devil' premiere held at The WGA Theater in Beverly Hills, California.

BACKGRID USA 16 SEPTEMBER 2019, Image: 471259564, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:42