VIRALNA SENZACIJA

FOTO: Namrgođena gimnastičarka iz Londona danas ima 20 godina, pokušava se baviti glazbom i izgleda - spektakularno!

 REUTERS

Ako ste gledali Olimpijske igre u Londonu 2012. godine, u sjećanju bi vam mogla ostati tada 16-godišnja McKayla Maroney. Pa čak i ako niste veliki ljubitelj gimnastike...

Silver medallist McKayla Maroney of the U.S. stands on the podium with gold medallist Sandra Raluca Izbasa (R) of Romania at the women's vault victory ceremony in the North Greenwich Arena during the London 2012 Olympic Games August 5, 2012.   REUTERS/Brian Snyder (BRITAIN  - Tags: SPORT OLYMPICS SPORT GYMNASTICS)   - RTR367AZ
REUTERS

Maroney je osvojila srebrnu medalju, a kod svečane dodjele mlada Amerikanka je složila izraz lica 'nisam impresionirana'. Ubrzo je postala viralna senzacija, pa čak je i predsjednik Obama složio musavo lice kada je primao olimpijske medaljaše u Bijeloj kući.

White House

Nažalost, nakon Londona njezina karijera je krenula silaznom putanjom. Brojne ozljede i teška operacija koljena natjerali su je da s 20 godina otiđe u sportsku penziju. Međutim, to nije značilo da je odustala od naslovnih stranice - Maroney je drastično promijenila izgled, nagađalo se i da je 'napumpala usne' i nakon gimnastike se prebacila na - pjevanje.

Instagram

- Nisam nikome ništa htjela govoriti iz razloga što me nitko ne bi shvatio ozbiljno. Ali zadnjih godinu dana neprestao pišem pjesme i sada mogu službeno reći da sam pripremila nekoliko odličnih stvari. Nadam se da volite plesati - rekla je uzbuđena McKayla.

Instagram

Još je dodala da joj je želja i glumiti, a da je ozbiljna u tome dokazuje činjenica da je gostovala u serijama 'Kosti' i 'Hart of Dixie'.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:58