O UKUSIMA SE (NE) RASPRAVLJA

FOTO: MUŠKA POPULACIJA ZGROŽENA IZBOROM OBUĆE SUPRUGA SLAVNE GLUMICE 'Nadam se da mu je barem malo neugodno'

 
Colin Jost i Scarlett Johansson
 TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Holivudske zvijezde u nikad ležernijim izdanjima, ni "G" od glamura, neprepoznatljivi bez skupih, dizajnerskih krpica i teške šminke - svjetski mediji i društvene mreže zadnja dva mjeseca, koliko smo u karanteni, prepuni su ovakvih objava.

A nizu se sad priključila i slavna glumica Scarlett Johansson, koja je snimljena u šetnji sa suprugom, kolegom Colinom Jostom. Oboje u trenirkama, sa zaštitnim maskama na licima, ali i u popularnim čizmama jednog hit brenda.

I dok se mnogi kunu da nema udobnije i toplije obuće koja se nosi čak i u ljetnim mjesecima na plažama, drugi ih ne mogu vidjeti "ni nacrtane".

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, spomenute čizme na Scarlett nisu nikakav problem, no Colin se zbog svog bizarnog modnog izbora ekspresno našao na udaru dežurnih kritičara.

- Ne daj Bože da mi muž to stavi na noge... Nadam se da mu je barem malo neugodno! Nimalo muževno, hitno mu treba pomoć stilista - samo su neki od komentara javnosti nakon što su svjetski mediji objavili fotografije para iz šetnje New Yorkom.

05/14/2020 EXCLUSIVE: Scarlett Johansson and Colin Jost are pictured running errands in The Hamptons, New York. The 35 year old actress wore a face mask, bomber jacket, black leggings, and grey Uggs. Jost, 37, also sported a face mask and Uggs paired with a sweatsuit., Image: 519360648, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Colin Jost i Scarlett Johansson

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:57