NEFORMALNA VEČERA

FOTO: MODNI MOGUL ORGANIZIRAO TULUM ZA HOLIVUDSKE LJEPOTICE U opuštenom druženju uživale su Kate Hudson, Sofia Vergara, Olivia Munn...

 
 Profimedia, TEMP Rex Features

Premda je prije mjesec dana rodila kćer Rani, glumica Kate Hudson bila je u top formi kad je u pratnji partnera Dannyja Fujikawe stigla na svečanu večeru u srijedu koju je njoj u čast organizirao slavni dizajner Michael Kors u Los Angelesu.

39-godišnjakinja je izgledala senzacionalno u crnoj haljini na preklop s prozirnim i srebrnim detaljima. Nije imala previše modnih dodataka, samo naušnice i pismo torbicu, no s osmijehom od uha do uha zračila je posebnom energijom. Kosu je raspustila što je dalo dozu ležernosti svečanom izgledu.

Danny, koji je sad prvi put postao otac, također nije skrivao dobro raspoloženje. Kate se tijekom večeri družila i dobro nasmijala s dugogodišnjim partnerom svoje majke Goldie Hawn, Kurtom Russellom.

Na večeri je bila i neodoljiva Sofia Vergara. Zvijezda serije ‘Moderna obitelj’ ovaj put je odabrala nešto klasičniji outfit, crno žensko odijelo, tako da je u prvi plan došla njezina figura. Stil je začinila cipelama i torbicom s uzorkom zebre.

FOTOGALERIJA: Holivudske ljepotice na večeri Michaela Korsa

Budući da ove godine, prvi put nakon 17 godina, propušta reviju Victoria's Secret, Korsu i ostalima pridružila se i manekenka Alessandra Ambrosio. Majka dvoje djece pokazala je savršeno tijelo u uskoj crnoj i svjetlucavoj mini haljini izrezanoj sa strane.

Poglede je privlačila i glumica Olivia Munn koja se odlučila za široke crne hlače i srebrni top koji je krojen poput grudnjaka. Look je kompletirala kratkim sakoom istog uzorka. 38-godišnjakinja još uvijek ima savršenu liniju, a posebno su do izražaja došlo njezini trbušnjaci.

U društvu slavnih našle su se i glumica i redateljica Camilla Belle, dizajnerica Rachel Zoe, manekenka Nina Dobrev, te glumice Lori Loughlin i Rachel Bilson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:11