TOPAO SUSRET

FOTO: MEGHAN I BEYONCE SE IZLJUBILE KAO STARE PRIJATELJICE Upoznale su se na premijeri u Londonu, haljina otkrila raskošne obline slavne pjevačice

 
Meghan Markle i Beyonce
 Profimedia, Press Association

Baš kao što su najavljivali u medijima posljednjih tjedan dana, slavna pjevačica Beyonce upoznala je vojvotkinju od Sussexa, Meghan Markle, na premijeri filma ‘Kralj lavova’ u Londonu. Topli zagrljaj i poljubac te poneki komentar o djeci izmijenile su dvije ljepotice koje su bile u društvu svojih muževa.

Beyonce je već ranije nekoliko puta naglasila koliko simpatizira princa Harryja i Meghan, a kad im se rodio sin, odmah je poručila da je Archie predivan.

Ovo je prvi večernji izlazak vojvotkinje otkako je rodila, a drugi ovaj vikend. U subotu je sa šogoricom Kate Middleton sjedila u VIP loži na Wimbledonu i pratila meč prijateljice Serene Williams.

Meghan se na premijeri filma pojavila u satenskoj haljini srednje dužine Jasona Wua za koju je morala izdvojiti skoro 29.000 kuna dok je Beyonce, u pratnji supruga Jay-Z-ja, blistala u zlatnoj dugačkoj haljini.

FOTOGALERIJA: Meghan i Harry na premijeri filma 'Lion King'

Nakon kratkog razgovora s holivudskim parom, vojvoda i vojvotkinja su se podružili s Eltonom Johnom i Davidom Furnishem.

Meghan je djelovala oduševljeno i nije skidala osmijeh s lica što ne čudi s obzirom da su joj sigurno nedostajale premijere filmova, a ovo je prva koju je posjetila kao članica kraljevske obitelji.

Beyonce attending Disney's The Lion King European Premiere held in Leicester Square, London., Image: 458424792, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Beyonce attending Disney's The Lion King European Premiere held in Leicester Square, London., Image: 458420931, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Jay-z and Beyonce attending Disney's The Lion King European Premiere held in Leicester Square, London., Image: 458420871, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:48