VALENTINO I FRANCESCA

FOTO: MANEKENKA ZA DONJE RUBLJE DOVELA U RED JEDNOG OD NAJVEĆIH ZAVODNIKA Par uživa u krstarenju, ne skidaju ruke jedno s drugoga

 
 Maurizio Dell'Amore / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Valentino Rossi talijanski je profesionalni sportski motociklist i višestruki svjetski prvak u motociklizmu. S do sada osvojenih devet naslova prvaka jedan je od najuspješnijih vozača moto utrka svih vremena, a s istim žarom i uspjehom već godinama osvaja i ženska srca.

Rossi već godinama nosi status velikog zavodnika, a ljubavni uspjesi motociklističkog asa talijanskim tabloidima su bili jedna od omiljenih tema.

No, srce jednog od najboljih vozača, osvojila je prelijepa manekenka Francesca Sofia Novello s kojom je već nekoliko godina u vezi.

Par ovih dana zajedno s prijateljima krstari luksuznom jahtom, a fotografije zanosne Sofije, koju slavni sportaš ne ispušta iz zagrljaja pokazuju da je primirila tog velikog zavodnika.

Sofija je manekenka za donje rublje i jedna od najljepših Talijanki pa nije ni čudo da se Rossi zaljubio u nju. Njezina ljepota i obline već godinama oduševljavaju brojne pratitelje njezinih društvenih mreža na kojima često objavljuje atraktivne fotografije.

Francesca Sofia Novello at the final evening of the 70th Sanremo Music Festival. Sanremo (Italy), February 8th, 2020,Image: 497339640, License: Rights-managed, Restrictions: *** Worldwide Rights Except Italy ***, Model Release: no, Credit line: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia
Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia
Francesca Sofia Novello

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:32