VIKEND ZABAVA

FOTO: KENDALL JENNER S PRIJATELJICAMA NA PLAŽI PRIREDILA PRAVI SHOW Grupica manekenki svjetskog glasa u mini bikinijima napravila pomutnju u Grčkoj

 
 / Profimedia, Backgrid UK, The Photo One

Jedna od najplaćenijih manekenki na svijetu, Kendall Jenner, priuštila si je vikend odmor u Grčkoj s prijateljicama, a posjetiteljima plaže priredile su nezaboravan show.

Nema tko nije zastao kako bi vidio prizor na pješčanoj plaži na Mykonosu u nedjelju gdje su se Kendall, Shanina Shaik, Cindy Bruna, Riley Montana i druge prijateljice u minijaturnim bikinijima zabavljale u plićaku.

Mykonos, GREECE  - *PREMIUM-EXCLUSIVE* - MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  - 

American Model Kendall Jenner pictured with fellow model Shanina Shaik and her other girlfriend's having a great time during the sunset on the Nammos Beach in Mykonos. 

The girls were pictured arriving via boat to the Nammos beach restaurant with their entourage, before making their way to the beach to party during the sunset. Kendall and her friends looked in great spirits as they posed for selfies in the sea before falling in which got Kendall and Shanina laughing in hysterics.

The models showed off they incredibly toned physiques in tiny bikinis as they splashed around in the sea and, at one stage, were joined by fellow male friends as they picked up Kendall and took her into the sea!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 455970783, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, ITALY, MEXICO, PORTUGAL, SPAIN, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Ljepotice su se kupale, skakale s jahte, glupirale, pozirale za fotografije, grlile i smijale. Američki TMZ prenosi da je u društvu bilo i nekoliko muškaraca, no ne zna se radi li se o lokalnim dečkima ili o prijateljima koji su doputovali s njima iz SAD-a. U svakom slučaju, bili su najsretniji dečki na plaži, piše TMZ.

FOTOGALERIJA: Kendall s prijateljicama u Grčkoj

Ovo je prvi put da je australska manekenka Shanina u javnosti nakon što je podnijela zahtjev za razvodom od DJ Ruckusa s kojim je u braku godinu dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:09