MODNO NADMETANJE

FOTO: KAKO TO IZGLEDA KAD SE NAJLJEPŠE ŽENE SVIJETA NAĐU NA ISTOM MJESTU Emily u minimalističkom izdanju, Heidi mnoge razočarala: 'Previše se trudi'

 
 AFP

Mnoge zvijezde u nedjelju navečer dodjelu Oscara pratile su na raskošnoj zabavi koju je u Wallis Annenberg Centru u Los Angelesu organizirao časopis Vanity Fair.

Tulum nije propustila ni reality zvijezda Kim Kardashian West koja je atribute pokazala u kreaciji Alexandera McQueena iz 2003. godine, a jednako zanosna bila je i njezina polusestra Kylie Jenner.

Slavna manekenka i po mnogima jedna od najljepših žena svijeta, Emily Ratajkowski, pokazala je i da minimalizam može biti itekako seksi - na zabavi Vanity Faira pojavila se u bijelom topu i suknji te pokazala nevjerojatne trbušne mišiće.

Njezina starija kolegica Heidi Klum istaknula je grudi, no nisu svi bili oduševljeni njezinim modnim izričajem.

- Definitivno se previše trudi... To očajničko pokazivanje grudi... Ima nešto nevjerojatno seksi u ženama koje imaju savršena tijela i obline, ali ne nude ih kao na pladnju - komentirali su pojedinci.

Za razliku od Heidi, elegancijom su zračile glumice Sofia Vergara (odjenula je kreaciju modne kuće Dolce & Gabbana), Elizabeth Banks (u haljini brenda Badgley Mischka) i Jessica Alba (nosila je Versace) - sve tri istaknule su dekoltee, ali pritom nisu pretjerale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:47