FOTKE S INSTAGRAMA

FOTO: KAKO HOLIVUDSKI GLUMAC PROVODI SLOBODNO VRIJEME U SPLITU Pozira sa svakim obožavateljem, uživa u koncertima i domaćoj hrani, igra se sa sinom...

 
 Ante Čizmić/Cropix / Instagram

Nakon što su nas prije nekoliko mjeseci zabavljale fotografije Salme Hayek, Samuela L. Jacksona i Ryana Reynoldsa koji su na nekoliko lokacija u Hrvatskoj snimali film ‘The Hitman's Wife's Bodyguard’, holivudske zvijezde su nam opet ‘na dohvat ruke’. Hayek i Owen Wilson već nekoliko dana borave u Splitu gdje snimaju film ‘Bliss’ redatelja Mikea Cahilla.

No, osim uobičajenih paparazzi fotki sa seta, koji je ovaj put puno bolje čuvan, a kadrove slavnih glumaca nije lako uloviti, na društvenim je mrežama objavljen niz fotografija Owena Wilsona s obožavateljima.

Premda se radi o jednom od najplaćenijih glumaca Hollywooda, koji iza sebe ima 75 snimljenih filmova među kojima niz blockbustera, Wilson kao da je u Split došao na godišnji odmor, a ne zbog posla.

View this post on Instagram

#owenwilson #croatia #split

A post shared by Olivia Vanda Nagy (@vanda_olivia) on

Otkako je stigao, krajnje je ljubazan prema obožavateljima, za svakog ima vremena i sa svakim fanom koji ga zamoli, spremno i strpljivo pozira.

U šetnjama gradom i obilasku restorana posve je opušten, najčešće sa šiltericom na glavi, u kratkim hlačama i laganoj košulji.

U popularni restoran Zrno Soli američki je glumac u petak svratio na večeru te spremno pozirao s osobljem. Usput rečeno, Zrno soli je od 1. ožujka 2018. uvršten na Michelin Guide Croatia za 2018. godinu.

U subotu navečer došao je među Splićane uživati u koncertu islandske grupe GusGus.

Po dolasku je također bio u nabavci u trgovini Bio&bio. Kad ga je prodavačica oduševljeno prepoznala i zamolila za fotografiju, s osmijehom je pristao.

Prolaznici su ga vidjeli u igri sa sinom u ACI-jevoj marini, a sinu je navodno kupio i loptu s Hajdukovim obilježjima. Posjetio je i splitsku galeriju Meštrović gdje je navodno htio kupiti jednu sliku.

Nakon toga su otišli na plažu na Firule gdje su se prepustili igri.

Slikao se i s oboljem restorana Dvor gdje su ga zaustavili i obožavatelji prepoznavši ga za stolom.

No, ni prekidanje obroka nije mu teško palo - nabacio je osmijeh i pozirao za selfie.

Film ‘Bliss’ snimat će se u strogom centru Splita, a potom bi se glumačka ekipa trebala preseliti u Dubrovnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:21