ZABAVA DO JUTRA

FOTO: KAKAV FESTIVAL LJEPOTE NA JEDNOM MJESTU! Polo turnir u Rovinju otvorila zvijezda serije CSI Miami, a uskoro je zapjevala i naša Franka

 
 Promo

Eva LaRue, zvijezda serije CSI Miami, bacila je sinoć prvu loptu na polo teren na plaži Porton Biondi i označila početak prve utakmice trećeg Rovinj Beach Polo Cupa.

U dvoboju prošlogodišnjih pobjednika, tima Miller i ekipe Adris, rezultatom 7-5 slavio je Adris. U drugoj utakmici tim Bentley bio je bolji od tima Franck Dubarry (8-4), dok je tim Veueve Clicquot slavio protiv tima Caprice-Mevisto rezultatom 9,5-3.

Još jedan uzbudljivi Rovinj Beach Polo Cup započeo je nastupom Franke Batelić, dok je 200-tinjak uzvanika između mečeva zabavljala i popularna britanska pjevačica Kelli-Leigh te plesači plesnog studija Escape.

Promo
Franka Batelić i Eva LaRue

Prvi dan turnira zatvoren je impresivnim vatrometom nad morem i zabavom do dugo u noć.

Subota je počela u znaku Polo parade u sklopu koje su igrači gradom prodefilirali na svojim konjima i u pratnji luksuznih Bentleyja. U 15 sati počinju mečevi, dok će dame moći pokazati svoje šešire na natjecanju „Most Fab Hat Competition“. Sutra će biti proglašenje dobitnica.

Promo
Kelli Leigh

Vrhunac bogatog glazbenog dijela programa bit će večerašnji koncert popularne britanske zvijezde Sophie Ellis-Bextor. Svi okupljeni moći će uživati u njezinim najvećim hitovima poput 'Murder on the dance floor', 'I won't change you' i 'If this Ain't love'.

Promo
Franka Batelić

'Prvi put sam u Hrvatskoj i oduševljena sam Rovinjom. Jako se veselim večerašnjem koncertu s pogledom na prekrasnu starogradsku jezgru i pozivam sve da dođu uživati s nama u ritmovima disco glazbe', rekla je Sophie Ellis-Bextor nakon probe za svoj prvi nastup u Hrvatskoj. Bextor će koncertom u Polo areni otvoriti i Rovinj Summer Music festival koji će do kraja ljeta publici predstaviti brojna međunarodna glazbena imena.

Promo
Sophie Ellis Bextor

Više informacija o ovogodišnjem Rovinj Beach Polo turniru možete pronaći na službenoj web stranici.

Promo

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 18:21