CRVENI TEPIH NOVOG FILMA

FOTO: JENNIFER ANISTON OSTAVILA BEZ DAHA U KOŽNOJ MINICI Jedna od najseksipilnijih glumica (50) još jednom isfurala besprijekoran stil

 
 Profimedia, Backgrid USA

Jennifer Aniston nije prošla nezapženo na crvenom tepihu na premijeri novog filma ‘Murder Mystery’ u ponedjeljak. 50-godišnja glumica mamila je uzdahe dok je pozirala u društvu kolege Adama Sandlera.

Aniston je za premijeru akcijske komedije u Westwoodu u Kaliforniji odabrala usku kožnu mini haljinu s dolčevita kragnom i remenom oko pojasa. Jedna od glumica s najviše stila tako je istaknula svoje savršeno oblikovane noge.

Sandler je pak stigao u društvu supruge Jackie, no on se nije previše zamarao ‘dress codeom’. Izgledao je kao da krenuo u park u širokim smeđim hlačama, tamno plavoj polo majici i trobojnoj jakni.

-Westwood, CA - 06/10/2019 Murder Mystery Los Angeles Premiere
-PICTURED: Jennifer Aniston
-, Image: 445933633, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Na premijeru su došli i drugi poznati poput Sare Rue, Jakea Buseyja, Molly Sims i drugih.

-Westwood, CA - 06/10/2019 Murder Mystery Los Angeles Premiere
-PICTURED: Jennifer Aniston, Adam Sandler
-, Image: 445933586, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Jennifer Aniston i Adam Sandler

Aniston je nedavno u iskrenom intervjuu za Harper's Bazaar otkrila da unatoč dvama propalim brakovima od ljubavi nije odustala.

-Westwood, CA - 06/10/2019 Murder Mystery Los Angeles Premiere
-PICTURED: Jennifer Aniston
-, Image: 445933645, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

- Trenutačno nemam vremena za spojeve jer sam fokusirana isključivo na posao. Uostalom, romansa nije nešto što se ciljano traži i forsira, ona će doći kad je najmanje očekujemo, na nama je samo da je prihvatimo. Nisam se umorila od ljubavi. Bez obzira na loša iskustva, neću podići zid oko sebe samo zbog straha da bi mi netko opet mogao slomiti srce - iskrena je popularna američka glumica.

Los Angeles, CA  - Jennifer Aniston poses at the Los Angeles premiere screening of 'Murder Mystery' at the Regency Village Theatre in Los Angeles, California on June 10, 2019.

BACKGRID USA 10 JUNE 2019, Image: 445929691, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:00