HRABAR ODABIR

FOTO: DJELUJE KAO DA NIKAD NIJE OVAKO UŽIVALA Oprostila se od profesionalnog sporta, s dečkom uživa na plaži i svi gledaju njezinu savršenu figuru...

 
 Profimedia, Backgrid USA, Flight Photo Agency

Lindsey Vonn (34) rekla je ove godine zbogom profesionalnoj skijaškoj karijeri nakon što je godinama imala problema s teškim ozljedama. Premda sportaši često žale za napuštenom karijerom, Vonn nimalo ne djeluje kao da joj nešto fali.

Štoviše, bivša skijašica je s osmijehom od uha do uha uživala za vikend s dečkom hokejašem P. K. Subbanom i prijateljima na plaži u Miamiju u društvu kućnog ljubimca.

Olimpijka je pokazala svoju čvrstu figuru u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu. Badić je pod rukama duboko rezan pa su joj se iz profila nazirale grudi, a zahvaljujući visokim izrezima na bokovima imala je priliku u potpunosti osunčati stražnjicu. Kroj poput tangi nije samo istaknuo njezinu savršeno oblikovanu pozadinu, već i mišićave noge.

FOTOGALERIJA: Lindsey Vonn pokazala savršenu figuru

Hrabrim je odabirom također otkrila da ne mari previše kako će se osunčati. Na koži su joj ostali tragovi prethodnih bikinija koje je nosila.

Vonn i Subban u vezi su od prošle godine, a prvi put su se zajedno pojavili na javnom događanju u lipnju. Bila je u braku sa skijašem Thomasom Vonnom od 2007. do 2011., no u središte medijske pozornosti došla je zbog veze s Tigerom Woodsom od 2013. do 2015.

FOTOGALERIJA: Lindsey Vonn i dečko nisu se suzdržavali od nježnosti

Nedavno je u jednom intervjuu rekla da još ne razmišlja o djeci. Želi uzeti vremena za sebe jer je izlazak iz profesionalnog skijanja za nju velika promjena pa smatra da se prvo mora prilagoditi novom životu.

Već idući dan Lindsey i P. K. snimljeni su na zabavi na bazenu u Miamiju gdje nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:47