POPULARNA KĆI ZLOČINCA

FOTO: ARKANOVA KĆI NA INSTAGRAMU IMA STOTINE TISUĆA FANOVA Svjetski mediji u čudu zbog luksuza u kojem živi

 Instagram

Njezin otac bio je jedan od najozloglašenijih srpskih kriminalaca i ratnih zločinaca na svijetu, koji je ubijen je sa tri hica iz vatrenog oružja prije nego li je dospio na Međunarodni sud za ratne zločine u Haagu koji je protiv njega podigao optužnicu 1999. godine.

Bogata kći Željka Ražnatovića Arkana, vođe paravojne postrojbe 'Srpska dobrovoljačka garda', koji je bio umiješan u ubojstva stotina tisuća Hrvata i Bošnjaka 90-ih, živi na visokoj nozi.

To pokazuju i nove fotografije s društvenih mreža gdje Anastasija Ražnatović, sada 18-godišnjakinja, pozira poput Kim Kardashian.

Fotografiju objavljuje A N A S T A S I J A (@raznatovicanastasija)

Njezin je otac, naime, prije svoje smrti 2000. akumulirao goleme svote novca, a Anastasijina majka Svetlana Ražnatović Ceca, koja je upoznala Arkana kada je nastupala na proslavi osnivanja Srpske dobrovoljačke garde, velika je zvijezda u Srbiji, piše britanski Daily Mail.

Anastasija je svojim izgledom zadobila 465.000 pratitelja na Instagramu, a svoj 18. rođendan proslavila je na luksuznoj proslavi u Hyatt hotelu u Beogradu, gdje je na stotine gostiju i slavnih osoba ispijalo šampanjac do dugo u noć.

Fotografiju objavljuje A N A S T A S I J A (@raznatovicanastasija)

Arkan je u vrijeme kad je ubijen bio na tri Interpolove tražilice. Bio je čovjek od povjerenja Slobodna Miloševića, a borce je regrutirao iz zatvora i među huliganima.

Arkan je oženio Cecu 1995. godine, koja još uvijek snima albume, a posljednji 'Autogram' je izdan ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2024 16:45