SLAVNE LJEPOTICE

Fendi x Versace spektakl: Kate Moss i kći Lila prošetale istom modnom pistom u Milanu

Prvi su put Kim Jones i Donatella Versace zajednički kreirale kolekcije za obje modne tvrtke
Donatella Versace
 Marco Bertorello/AFP

Lila Moss doslovno slijedi majčine stope. Osamnaestogodišnja manekenka je kći slavnog modela Kate Moss (47), a obje su u subotu na Milanskome tjednu mode prošetale istom modnom postom u sklopu posebnog Fendi x Versace eventa, piše US Weekly.

Milanskom modnom pistom ovaj su put prošetale dvije generacije žena iz obitelji Moss, a istodobno je spojila i dva luksuzna modna branda.

Lila je nosila bijelo zlatni kupaći kostim ukrašen zlatnim uzorkom karakterističnim za modnu kuću Versace i raskošnu jaknu branda Fendi upotpunjenu bijelom kožnatom torbom i zlatnom ogrlicom.

Njezina majka Kate pistom je prošetala u crnoj haljini i ogrtaču s Versaceovim zlatnim uzorkom.

image
Amber Valletta i Kate Moss
Alfonso Catalano/sgp/Sgp/Profimedia

Prvi su put Kim Jones i Donatella Versace, umjetničke voditeljice modne kuće Fendi, odnosno Versace, zajednički kreirale kolekcije za obje modne tvrtke.

Modeli, među kojima su bile Gigi Hadid, Emily Ratajkowski i Naomi Campbell, također su prošetali pistom "Fendace", a modnu reviju su iz publike pratile zvijezde poput Elizabeth Hurley, Addison Rae i Demi Moore.

Lila je kći Kate i kreativnog direktora tvrtke Dazed Media Jeffersona Hacka, s kojim je Kate bila u vezi početkom 2000-ih, točnije od 2001. do 2004. godine, a Lila je rođena 2002. godine.

Kate je još 2018. godine za časopis 'Today' otvoreno progovorila o tomu da "prepušta Lili odluku o tomu želi li ući u modnu industriju".

"Kanim je poduprijeti, a mogu joj biti i 'mamager'", rekla je tada. "Može se okušati u modelingu bude li poželjela. Poduprijet ću je u svemu", rekla je mama Moss.

image
Kate Moss
Mairo Cinquetti/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:39