MAGNET ZA OŽENJENE

Fatalna i besramna! Dominic West nije jedini, još jedan oženjeni glumac zbog nje ostavio ženu

Skandali oko fatalne britanske glumice Lily James (31) samo niču
Lily James i Armie Hammer u Netflixovom filmu ”Rebecca”
 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Skandali oko fatalne britanske glumice Lily James (31) samo niču. Izgleda da Dominic West (50) nije jedini oženjeni glumac koji je pao na njen šarm.

Tek što joj je na Netflixu izišao novi film “Rebecca”, i dok se cijeli svijet još uvijek oporavlja od njene afere u Rimu s oženjenim Westom otprije desetak dana, koja se pretvorilo u skandal svjetskih razmjera nakon što su ih paparazzi uhvatili kako razmjenjuju nježnosti – evo nove drame.

image
Lily James
Sebastien Courdji/Kcs Presse/Profimedia

Daily Mail otkriva kako je Armie Hammer (34), američki glumac s kojim Lily razmjenjuje nježnosti na setu “Rebecce”, remakea Hitchcockovog klasika, ostavio svoju suprugu Elizabeth Chambers (38) i dvoje djece kći Harper Grace (5) i sina Forda Armanda Douglasa (3) – zbog Lily.

Sve je krenulo naopako kada je Elizabeth jesenas pronašla strastvene poruke i pisma misteriozne žene koja se potpisala kao 'Adeline'. A tako ju je Hammer imao navedenu i u imeniku.

Tko je točno Adeline i dalje je misterij. No, intrigantno je da je Elizabeth pronašla pisma u vrijeme kada je Armie s Lily snimao “Rebeccu”. Zanimljivo je i da lik gospođe de Winter, kojeg tumači Lily, nema ime u knjizi ni u filmu, no njen je lik na setu, u scenariju i u privatnoj prikolici, nosio ime Adeline. Kolege sa seta otkrili su medijima kako je Lily otpočetka flertovala s Hammerom, a on je na prvi pogled bio očaran njome.

image
Armie Hammer i Elizabeth Chambers
Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

- Nije bila suptilna. On je svega bio svjestan, bez sumnje. Neprestano ga je dodirivala, upućujući mu duge poglede trepćući – ispričali su svjedoci sa seta dodavši da je za vrijeme snimanja slobodne dane radije provodio boraveći u engleskom selu, navodno odmarajući, umjesto da se vratio vidjeti svoju obitelj koja je također bila u Velikoj Britaniji.

image
Lily James i Armie Hammer u Netflixovom filmu "Rebecca"
Entertainment Pictures/Alamy/Alamy/Profimedia

Nakon 10 godina braka Elizabeth i Armie objavili su u srpnju da se razvode. Odlučili su to zajedno za vrijeme lockdowna zbog pandemije kojeg su provodili na Kajmanskim otocima. Armie se instantno vratio u Los Angeles, boravi kod prijatelja u motelu, a prošlog je tjedna službeno zatražio zajedničko skrbništvo nad djecom koju nije vidio mjesecima.

- Bila je to vrlo komplicirana, intenzivna situacija, s velikim karakterima zatvorenim u sićušnom mjestu.... Nikad se u životu nisam našao u takvoj situaciji, nisam znao što da radim. Nisam se dobro snašao u razvodu. Da budem iskren, došao skoro sam potpuno izgubio razum - rekao je Armie za britanski GQ.

image
Lily James i Dominic West u Rimu
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Glasine o navodnoj aferi akteri još nisu komentirati, a ostaje glavno pitanje – koga će odabrati fatalna Lily, Westa koji se pretvara da mu brak i dalje sjajno stoji ili Hammera koji je zbog nje ostavio obitelj?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 06:49