GRAMMY 2024.

Fanovi zaprepašteni frizurom Miley Cyrus: ‘Je li je stresla struja ili je to Kurt Russell?‘

Mnogi su se našalili na račun Miley i njene frizure pune volumena te je usporedili sa zvijezdama osamdesetih

Miley Cyrus

 Robyn Beck/Afp/Profimedia/Robyn Beck/afp/profimedia

Miley Cyrus je još jednom postala glavna tema društvenih mreža, no ovog puta zahvaljujući svojem hrabrom odabiru frizure za crveni tepih ovogodišnje dodjele nagrada Grammy.

image

Miley Cyrus

Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon njezina dolaska na ceremoniju, gledatelji su brzo podijelili svoja mišljenja o njenom unikatnom izdanju, odnosno, o zlatnoj prozirnoj haljini s potpisom Maisona Margiela i štiklama Christiana Louboutina. Doduše, najviše se raspravljalo o frizuri 31-godišnje pop zvijezde koja je podijelila internet. Dodatno, mnogi su frizuru Miley Cyrus usporedili s poznatom frizurom bivše britanske premijerke Margaret Thatcher, koja je bila često ismijavana zbog svoje ‘nepomične‘ frizure.

image

Miley Cyrus

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

- Što se dogodilo s kosom Miley Cyrus? - upisao je jedan korisnik X-a, dok su drugi tvrdili da pjevačica pokušava u modu vratiti "veliku kosu osamdesetih godina". Također, frizuru su joj također uspoređivali s kosom slavnog glumca Kurta Russella iz tih godina, a kako piše Daily Mail, neki tvrde da je Miley prije ceremonije "samo stresla struja".

image

Miley Cyrus

Robyn Beck/Afp/Profimedia/Robyn Beck/afp/profimedia

Nadalje, objave na X-u, bivšem Twitteru, vrvjele su komentarima na račun Miley i njene frizure pune volumena, a usporedili su je s Farrah Fawcett, Jane Fondom, Julijom Roberts u komediji "Čelične magnolije", ali i njezinom kumom, legendarnom Dolly Parton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:12