ŠTO SE DOGAĐA?

Fanovi zabrinuti za Jennifer Lopez: Odjednom izbrisala sav sadržaj s društvenih mreža i zacrnila profilnu

Zvijezda sveukupno ima preko 347 milijuna pratitelja na društvenim mrežama

Jennifer Lopez

 Ron Adar/Shutterstock Editorial/Profimedia

Jennifer Lopez izbrisala je cijeli svoj Instagram račun i svoju profilnu fotografiju na svim društvenim mrežama zamijenila crnom slikom, prenosi Sky.

image
/Shutterstock

Čak 226 milijuna pratitelja nagrađivane pjevačice i glumice na Instagramu naviknulo se na njezine fotografije i snimke iz osobnog i profesionalnog života, a sada je sve nestalo i nitko ne zna zašto. Njezin prethodni sadržaj i dalje je vidljiv na njezinim službenim stranicama na Twitteru, Facebooku i TikToku, ali svi su profili "zamračeni" crnom profilnom slikom.

image

Instagram Jennifer Lopez

Screenshot/Instagram

Lopez, koja je otkrila da se sada zove Jennifer Affleck, nije dala nikakvu izjavu niti komentirala promjene. Obožavatelji 53-godišnje pjevačice i glumice nagađaju da sprema veliku najavu važnu za njen rad i daljnju karijeru.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Matteo Chinellato/Nurphoto Via Afp

Zvijezda sveukupno ima preko 347 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, a u lipnju 2021. godine, J. Lo je potpisala višegodišnji ugovor s Netflixom za stvaranje filmova, TV emisija i drugog sadržaja s naglaskom na potporu različitim glumicama, spisateljicama i redateljicama. Trenutačno vodi i producentsku tvrtku pod nazivom Nuyorican Productions s producentskom partnericom Elaine Goldsmith-Thomas.

Inače, J. Lo i Affleck obnovili su svoju romansu nakon razlaza prije 20 godina i vjenčali se, a cijelo to vrijeme nisu se suzdržavali javno pokazivati ​​ljubav jedno drugome, što je ona često dijelila na Instagramu koji je sada "zatamnjen" i prazan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:54