ZAUZELA SE ZA SEBE

Fanovi prozvali slavnu glumicu zbog mršavog izgleda, ona im odgovorila: ‘Prestanite, ja samo pokušavam preživjeti‘

Glumica je bila prisiljena zauzeti se za sebe nakon što su je preplavili negativni komentari

Kate Beckinsale

 Screenshot Instagram/Kate Beckinsale

Tijekom priprema za snimanje svog novog filma "Stolen Girl", popularna glumica Kate Beckinsale snimila se u svojoj kamp-kućici kako isprobava mnoštvo zanimljivih retro stiliziranih krojeva i frizura, no njenim je pratiteljima za oko zapela samo jedna stvar - njezin mršavi izgled.

image

Kate Beckinsale

Screenshot/instagram/

Naime, glumica je bila prisiljena zauzeti se za sebe nakon što je primila mnoštvo negativnih komentara na račun svog mršavog izgleda, a neki su se čak i zabrinuli za njezino zdravlje, posebice zbog toga jer je nedavno završila u bolnici zbog misteriozne bolesti.

Dok je glumica djelovala oduševljeno što se nakon višetjednog boravka u bolnici vratila na posao, komentatori su brzo izrazili svoje mišljenje o njezinu izgledu.

- Žao mi je što to moram reći, Kate, ali izgledaš malo mršavo - napisala je jedna osoba.

- Uvijek si imala izvrsno uravnoteženu kilažu... Ali kad ti se počnu vidjeti jagodice, ravnoteža se gubi... - istaknuo je jedan komentator.

- Njegovala sam svog očuha sve do smrti početkom ove godine. I mojoj se mami svašta događa. Privikavam se gledati kako mi dva oca umiru... Jedan kad sam imala pet godina, a drugi u siječnju ove godine - uzvratila je glumica kritičaru.

image

Kate Beckinsale

Screenshot/instagram/

Podsjetimo, u siječnju je 50-godišnjakinja izgubila očuha Roya Battersbyja nakon kratke bolesti, a s javnošću je podijelila da je ona otkrila i tijelo svog oca Richarda Beckinsalea, nakon što je umro od srčanog udara dok je ona bila dijete.

- Također sam prošle godine izgubila i svoju mačku, svoju srodnu dušu s kojom sam bila skoro 19 godina - nastavila je.

- Provela sam šest tjedana u bolnici zbog obilnog povraćanja krvi, a to je uzrokovao stres koji je rastvorio rupu između mog jednjaka i želuca - istaknula je Beckinsale.

image

Kate Beckinsale

Screenshot/instagram/

Kate je objasnila kako se nosila s bolešću.

- To je pridonijelo određenom gubitku težine. Nije važno što mislite o mom izgledu i kako bih trebala izgledati, neovisno o okolnostima u mom životu i životu moje obitelji. Pokušavam preživjeti ono za što sam mislila da su nepodnošljivi gubici i reaktivirani PTSP, a radim i na uzdržavanju obitelji koju sam ostavila - dodala je glumica.

image

Kate Beckinsale

Screenshot/instagram/

Zvijezda “Van Helsinga” i "Underworlda" također je prozvala kritičara da "bezrazložno maltretira žene zbog njihovog izgleda”.

- Činjenica da voliš djevojke koje su deblje od mene nije relevantna - napisala je.

image

Kate Beckinsale

Screenshot/instagram/

Kate je također odgovorila komentatoru koji je napisao: “Molim te, pojedi nešto. Volim te, jako sam zabrinut zbog tvog mršavog izgleda" i naglasila kako joj je jednostavno "dosta" toga.

Inače, Beckinsale je prvi put otkrila svoje zdravstvene probleme 11. ožujka, na Majčin dan u Velikoj Britaniji, podijelivši nekoliko fotografija na kojima nosi veliku crnu mašnu na glavi i medicinski ogrtač dok leži u bolničkom krevetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 14:14