UPS...

Fanovi prozvali Lepu Brenu zbog Photoshopa: ‘A tko je ovo? Vidim piše ime i to je jedino što prepoznajem od nje‘

Trend uređivanja fotografija koje će se objaviti na društvenim mrežama sve je rašireniji, pa su ga prigrlile i poznate osobe

Lepa Brena

 Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia/Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia

Folk pjevačica Lepa Brena još je jedna u nizu slavnih osoba koja je podlegla uljepšavanju svojih fotografija na društvenim mrežama. Dok neki nisu primijećivali ništa osim dobrog izgleda i hvalili ga, drugi su je vrijeđali zbog estetskih operacija, ali i uređivanja fotografije.

Trend uređivanja fotografija koje će se objaviti na društvenim mrežama sve je rašireniji. Od poznatih i javnih ličnosti pa sve do onih koji svoj život drže u potpunoj privatnosti. Lepa Brena jedna je od onih koji su se nedavno poigrali u Photoshopu.

Objavila je fotografiju na Instagramu, ali video emisije u kojoj je gostovala objavljen je na YouTubeu, tako da su obožavatelji brzo primijetili da nešto ne štima i poručili joj da bude opreznija u budućnosti.

- A tko je ovo? Vidim piše Lepa Brena i to je jedino što prepoznajem od Lepe Brene - rekao je jedan pratitelj na Instagramu.

- Tko te nije vidio uživo, taj ne zna kako izgledaš. Ovo nisi ti, realno, photoshop prevara - glasio je drugi komentar, a nanizali su se i brojni drugi koji pak tvrde da je Lepa Brena bila i ostala prelijepa žena i dama.

image

Lepa Brena

Screenshot YouTube/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:26