JESTE LI JE UOČILI?

Fanovi podivljali kad su tek sad shvatili da je slavna glumica glumila u ‘Sam u kući‘: ‘Kako, dovraga, to nismo znali?!‘

Nakon tolikih godina repriziranja filma ‘Sam u kući‘ očito neki još uvijek ne znaju sve o njemu...

Sam u kući 3, Scarlett Johansson

 Screenshot YouTube

Nakon tolikih godina repriziranja filma ‘Sam u kući‘ očito gledatelje još uvijek pokoji detalj iz popularnog blagdanskog filma može ‘izuti iz cipela‘... Tako je bilo i ove godine, kada su neki obožavatelji ovog kultnog filma tek sada shvatili da se mlada Scarlett Johansson pojavljuje u trećem nastavku ‘Sam u kući 3‘.

39-godišnja glumica glumi sestru Alexa Pruitta (Alex D. Linz), Molly, koja ima 11 godina. Treći dio filma prikazuje mladog Alexa kako se bori protiv međunarodno traženih kriminalaca koji rade za sjevernokorejsku komunističku terorističku organizaciju. Nakon što ukradu vrijedan američki mikročip i sakriju ga u dječji autić, u zračnoj luci greškom zamijene pakete i autić završi kod umirovljenice koja ga pokloni Alexu, dječaku iz susjedstva koji joj je očistio snijeg ispred kuće.

Alex na kraju završi u krevetu zbog vodenih kozica, a onda idućeg dana otkriva lopove u susjednoj kući i zove policiju, ali oni pobjegnu. On ih počne špijunirati, a nakon što ga lopovi otkriju, odluče se baciti na kuću Pruittovih - a dječak iz Chicaga prisiljen ju je obraniti.

Međutim, obožavatelje je više šokirala činjenica da nisu uspjeli prepoznati Scarlett Johansson, koja je glumila ravnodušnu stariju sestru glavnog protagonista.

"Kako, dovraga, nisam znao da je Scar Jo u ‘Sam u kući 3‘?????‘, napisala je jedna korisnica X-a koja je očito ovih blagdana odlučila ponovno pogledati nastavak popularnog filma.

"Je*ote! Scar Jo je bila u ‘Sam u kući‘? ... Wow", komentirao je drugi, dok se treći oduševio što je to sada shvatio.

"Je*ote nisam znao da je Scar Jo sestra u ‘Sam u kući 3‘", dodao je još jedan šokirani obožavatelj.

Međutim, gledatelji nisu bili jedini koji nisu prepoznali slavnu glumicu - čak ni njezina kći nije primijetila mamu u ovome filmu. Tijekom gostovanja u emisiji ‘Late Night With Seth Meyers‘ 2021., glumica je izjavila da tada 6-godišnja Rosie nije primijetila mamu.

"Naravno, normalno da smo za blagdane gledali ‘Sam u kući‘. I ja se pojavljujem u trećem nastavku filma, ali joj ništa nisam govorila jer nisam od toga htjela raditi veliku pompu. No, ona ništa nije primjećivala pa sam joj stvarno morala reći - ‘vidiš li tko je to?‘ A Rosie je odgovorila u stilu - ‘Svejedno mi je. Jesi li to ti?‘ I ja sam rekla - ‘To sam ja, tvoja mama. A ona je ravnodušno odgovorila - ‘oh, ok. Štogod‘", ispričala je tada glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:41