POPULARNA ZAVJERA

Fanovi otkrili ‘bombu‘ na TikToku: ‘Pa odvjetnica Amber Heard je tajna Deppova obožavateljica!‘

TikToker koji je pokrenuo tu teoriju zavjere prikupio je više od 11 milijuna pregleda u manje od tjedan dana i potaknuo stalnu raspravu u komentarima

Johnny Depp i navodna odvjetnica Amber Heard

 Screenshot Tiktok

Kao da slučaj Johnny Depp - Amber Heard nije dovoljno sulud, nego su se sada u cijeli taj cirkus uključili korisnici društvenih mreža sa svojim teorijama zavjere. Kako piše The New York Post, neki od pratitelja već su čak proglasili pobjednika i to zbog posve sumanute sumnje.

Obožavatelji glumca na TikToku dijele sada viralne snimke zvijezde "Lone Rangera" tijekom premijere filma 2013. u Londonu, a na kojoj se, barem tako oni misle, među obožavateljima nalazi i jedno poznato lice kako ushićeno mobitelom snima zvijezde na crvenom tepihu.

image

Johnny Depp i navodna odvjetnica Amber Heard

Screenshot Tiktok

TikTok "detektivi" su izjavili da glumcem zadivljena djevojka nevjerojatno sliči Elaine Bredhehoft, odvjetnici Amber Heard! I da, onda iz toga izvlače svoju teoriju kako bi Depp mogao dokazati svoju nevinost među ostalim i zato što je Bredhehoft navodna tajna obožavateljica zvijezde "Pirata s Kariba".

TikToker koji je pokrenuo tu teoriju zavjere prikupio je više od 11 milijuna pregleda u manje od tjedan dana i potaknuo stalnu raspravu u komentarima.

image

Navodna odvjetnica Amber Heard

Screenshot Tiktok

Inače, za one neupućene, zaraćeni bivši supružnici, ponovno su na sudu jer Depp (58) optužuje Heard (35) da je narušila njegov javni ugled, a time i karijeru, kada je napisala članak u Washingtonu Post aludirajući na obiteljsko zlostavljanje.

Od Amber zbog klevete traži 50 milijuna dolara odštete, plus plaćanje pravnih troškova u iznosu od 350 tisuća dolara. Suđenje se odvija u Fairfaxu u Virginiji i gotovo svaki dan mogu se čuti vrlo uznemirujuće optužbe i dokazi s obje strane, iz čega je, ako ništa drugo, jasno da je njihov odnos bio vrlo uznemirujući i sporan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:41