DRASTIČNA PROMJENA

Fanovi ne mogu doći k sebi od šoka: Bianca Censori prošetala ulicom zakopčana do grla

Iako je kontroverzni reper nedavno izjavio da će njegova Bianca u 2024. nositi još manje odjeće nego prije, to se još nije ostvarilo

Bianca Censori

 Blackbelts/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Fanovi ne mogu vjerovati, supruga Kanyea Westa, kontroverzna Bianca Censori prošetala je ulicama Los Angelesa potpuno odjevena! Ništa prozirno nije bilo ni na vidiku, 29-godišnjakinja je ovog puta odjenula široki kožni kaput i crnu šubaru, a outfit je upotpunila crnim stiletto štiklama.

image

Kanye West i Bianca Censori

Blackbelts/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blackbelts/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako je kontroverzni reper nedavno izjavio da će njegova Bianca u 2024. nositi još manje odjeće nego prije, to se još nije ostvarilo. No, Kanye ovih dana ima i drugih problema jer je optužen za napad na jednog muškarca koji ga je htio zatražiti autogram ispred Soho Housea, a cijeli slučaj završio je na sudu. Riječ je o incidentu koji se dogodio još 2022. godine.

46-godišnji reper navodno je tada vikao da će on ‘poslužiti kao je*** primjer drugima‘, spomenuo je svoj razvod od Kim Kardashian i zatim udario muškarca. Napadnuti muškarac navodno je zahtijevao ispriku, a Kanye mu je na to bahato odgovorio: "Ispriku za što?"

Glazbenik ga je nakon toga navodno još nekoliko puta udario i pritom ga ‘teško ozlijedio‘. Netko ga je tada zamolio da prestane udarati čovjeka, a Kanye je tada počeo urlati da "odu u je*** kuću i dovedu njegovu je*** djecu‘. Čovjek koji ga je tražio autogram tvrdi da je žrtva napada i zlostavljanja te da je pretrpio emocionalni stres. Sada tuži Kanyea za odštetu.

image

Kanye West

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

West je kasnije izjavio da se zatekao ispred Soho Warehousea u tri sata ujutro kad ga je navodno isprovocirao muškarac koji ga je posljednjih dana pratio zbog autograma.

"Rekao sam mu da ne zna s čim trenutno imam posla", rekao je West, referirajući se na snimku na kojoj napada neidentificiranog muškarca. "Upravo sam završio dvije pjesme, izlazio sam iz studija, a ovaj tip mi je prišao sa stavom - ‘ajde, što ćeš učiniti?‘ Rekao sam mu da mu ta plava covid maska neće zaustaviti nokaut koji ću mu zadati", ispričao je.

Dodao je i da je tada bio ljut na bivšu suprugu, reality zvijezdu Kim Kardashian, koja je podnijela zahtjev za razvod i u to vrijeme hodala s komičarem Peteom Davidsonom, te na rođaka koji nije rekao Kardashian da on želi posjetiti jedno od njihove djece u školi.

"Sigurnost se neće ispriječiti između mene i moje djece. I moja djeca neće biti na TikToku bez mog dopuštenja", rekao je tada Kanye.

West tvrdi da čovjek kojeg je udario nije bio njegov obožavatelj, već netko tko pokušava zaraditi prodajući autograme koje je dobio od repera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:02