VULGARNO IZDANJE?

Fanovi iskritizirali pop divu: ‘Ovo sad već postaje sramotno, prestani pokazivati guzu‘

Pjevačica je objavila eksplicitne fotografije iz spavaće sobe koje nisu naišle na odobravanje svih obožavatelja...

Madonna

 Instagram

Obožavatelji slavne pjevačice Madonne ostali su u šoku nakon što je pop kraljica objavila eksplicitne fotografije iz spavaće sobe na kojima joj vire bradavice i na kojima širi noge.

63-godišnja pjevačica ležala je u krevetu odjevena u mrežaste čarape, crne tangice i crni grudnjak, a na nogama je imala crne štikle s visokom potpeticom. Mnogi obožavatelji upozorili su je zbog njezina pomalo vulgarnog izdanja.

"Zašto, dušo, zašto? Bolja si ti od ovoga", "Mislim da Photoshop nije besplatan...", "Ovo sad već postaje pomalo sramotno...", "Tvoja su djeca sigurno ponosna na tebe", "Prestani pokazivati svoju guzicu, vidjeli smo dosta toga u knjizi o seksu i tada je to bilo hrabro. Sada to više nije damski i nema veze s tvojim godinama" , "Zašto Madonna?!" - glasili su neki od oštrih komentara obožavatelja.

Bilo je i onih koji su stali u obranu omiljene pjevačice. "Seksi maco! Koje savršeno tijelo, izgledaš predivno! Ove ljubomorne kučke će poludjeti", "Najbolja solo glazbenica u povijesti glazbe, najbolja glazbenica svih vremena, kraljica popa, njezino veličanstvo" - glasili su neki od pozitivnih komentara obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:01