LOŠA ORGANIZACIJA?

Fanovi bijesni na Adele: ‘Taj koncert je potpuna sprdnja! Platili smo stotine i stotine funti da bi stajali na stolcima‘

Osiguranje je naredilo ljudima da siđu sa stolaca tako da svi budu u ravnini

Adele koncert i fanovi na stolcima

 Screenshot TikTok/Profimedia

Obožavatelji pjevačice Adele proglasili su njezine koncerte u Münchenu ovog ljeta ‘apsolutnom sprdnjom‘ nakon što su neki platili i po 350 funti za ulaznicu, a morali su stajati na stolcima kako bi uopće vidjeli pozornicu.

Posjetitelji koncerta u Munich Messe areni, koji su željeli što bliže biti omiljenoj pjevačici, nisu ništa mogli vidjeti jer su ljudi stajali ispred njih. Na TikToku je osvanuo video, koji je pregledan 1,5 milijuna puta, a na kojem se mogu vidjeti obožavatelji kako ustaju na stolce da bi išta vidjeli.

image

Adele u Munchenu

-/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

"Platila sam 316 funti i nisam ništa mogla vidjeti. Moji prijatelji su bili na mjestima koja su koštala 60 funti i imali su bolji pogled od mene. Bila sam bijesna", glasio je jedan od komentara na video.

"Osiguranje je naredilo ljudima da siđu sa stolaca tako da smo svi bili u ravnini. Bila je to apsolutna sprdnja. Platio sam sav taj novac i jedva išta vidio", glasio je drugi komentar.

Ovaj se problem ponavljao još otkako je Adele prošlog tjedna započela svoj jednomjesečni niz koncerata u dvorani koja prima 80 tisuća ljudi. Mnogi obožavatelji, koji su već kupili ulaznice za njezine koncerte, izrazili su svoju zabrinutost hoće li sa svojih mjesta uspjeti išta vidjeti.

@uknewestfoods You paid £2500 / €2914 to watch Adele on a screen. The arena holds 75,000 peiple and is HUGE it is in the shape of a circle and Adele walks around the stage, from the main stage passed A1 through to A8 (the middle of the circle) but the other side A9-15 have a much poorer time, only seeing Adele directly in front of you ONCE during the full show. @ADELE @AdeleOfficial @adeletickets @adele in munich #fyp #adele #adelemunich #adelemunich2024 #adelefans #hellofromtheotherside #hello ♬ original sound - UKNewestFoods

Nina Frenchy, obožavateljica koja je na koncert morala doći u invalidskim kolicima, također se požalila da joj je to bilo "najgore iskustvo u životu" jer je zbog velikog kamenja izvan arene bilo "nemoguće doći do i vratiti se s koncerta Adele", prenosi Daily Mail.

"Organizacija prijevoza nakon koncerta bila je užasna. Nisu razmišljali o izlazu za osobe s invaliditetom", napisala je na X-u i dodala: "Morala sam voziti kolica preko velikog kamenja i kroz uski prostor prepun ljudi."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 15:37