‘KARMA‘

Emily Ratajkowski objavila zanimljiv video nakon razvoda: Je li ovo suptilna poruka bivšem suprugu?

Manekenka i producent rastali su se ove godine jer ju je on navodno varao

Emily Ratajkowski

 Angela Weiss/Afp

Američka manekenka Emily Ratajkowski objavila je video u kojem pjeva pjesmu ‘Karma’ pjevačice Taylor Swift, što se čini kao zanimljiva suptilna poruka. Zanosna brineta pritom je nosila crnu odjevnu kombinaciju koju je upotpunila crvenim ružem dok je na videu napisala ‘Karma je moj dečko’.

Jedna pratiteljica napisala je kako smatra da je novi album Taylor Swift, nazvan ‘Midnights’, kao stvoren za manekenku, s čim se i ona sama složila.

- Iskreno, tako se osjećam. Kako si znala?, odgovorila je na komentar.

Sama pjevačica također je komentirala video napisavši ‘Pljesak za ovo’ uz nekoliko emotikona, a manekenka joj je odmah odgovorila: ‘Album je je*** savršen!’.

Ratajkowski je nedavno otkrila kako ‘proživljava sve emocije’ nakon rastave od producenta.

- Osjećam tugu, ljutnju, uzbuđenje, radost, lakomislenost. Svaki dan je drugačije. Jedina dobra stvar koju znam je da osjećam sve te stvari, što je lijepo jer vjerujem da ću biti dobro, rekla je za Harper‘s Bazaar.

Usprkos tome što je išla na spojeve nakon rastave, pa čak i s holivudskim glumcem Bradom Pittom, manekenki očito treba vremena da se oporavi.

Ratajkowski je podnijela zahtjev za razvod od producenta u rujnu, dva mjeseca nakon što se pojavila vijest da se par rastaje nakon četiri godine braka. Razlog njihova prekida bilo je taj što ju je varao.

- Varao ju je. On je serijski varalica, rekao je insajder za Page Six.

Ratajkowski, koja s bivšim suprugom ima jednogodišnjega sina Sylvestera, kaže kako sada ima samo jedan prioritet.

- Nikada prije u životu nisam imala tako jasne prioritete. Broj jedan je Sly i to je to. To me natjeralo da preispitam ono što mi je važno, poput, ‘Čemu želim naučiti svoga sina?‘, rekla je za Harper‘s Bazaar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:19