TEŠKE OPTUŽBE

ELVISOVA KĆI PROŽIVLJAVA DANE IZ NOĆNE MORE 'U računalu moga supruga pronađene su neviđene gadosti, a strahujem da će biti još i gore!'

 REUTERS

Lisa Marie Presley, jedino dijete Elvisa Presleya, ovih dana prolazi jedne od najtežih trenutaka u životu. Naime, njezine kćeri blizanke oduzela je socijalna služba i to nakon što je Lisa u računalu svog supruga Michaela Lockwooda pronašla uznemirujuće fotografije i videozapise njihovih osmogodišnjih djevojčica, piše Daily Mail.

Kći legendarnog glazbenika i bivša supruga Michaela Jacksona podnijela je zahtjev za rastavu od Lockwooda još u lipnju prošle godine, a u brakorazvodnim papirima izjavila je kako je otkrićem na računalima bila 'šokirana i prestravljena te osjećala mučninu u trbuhu'.

Daily Mail saznaje da je policija tijekom racije u njihovom domu zaplijenila sva računala Michaela Lockwooda, a nesretna Lisa Marie izjavila kako 'nema ideju o tome što se još može pronaći i da strahuje od još gorih slika i dokaza'.

Guitarist and producer Michael Lockwood and Lisa Marie Presley arrive at the 2012 Billboard Music Awards in Las Vegas, Nevada, May 20, 2012.  REUTERS/Steve Marcus   (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (BILLBOARD-ARRIVALS) - RTR32DPG
REUTERS

Otkako je podnesen zahtjev za razvodom njihova braka koji je trajao punih 11 godina, Lisa Marie svakog mjeseca plaća dvije dadilje koje nadziru susrete blizanki s njihovim ocem. Glazbenik navodno traži poništavanje predbračnog ugovora i zahtijeva alimentaciju od bivše supruge.

O sudbini djevojčica odlučivat će se na ročištu koje je zakazano za ožujak ove godine, a trenutno se nalaze pod nadzorom centra za socijalnu skrb - saznaje Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:42