VIRTUALNI OSCARI

Elton John u šlafroku zove fanove: ‘Dosadno vam je doma? Za 20 dolara možete biti na mojoj zabavi!‘

Elton John inače je ove godine angažiran kao domaćin uvoda u priredbu dodjele Oscara na Tik Toku
Elton John
 Mark Ralston

Želite na zabavu Eltona Johna? Nema problema. Cijena - sitnica, svega 20 dolara, kaže ekscentrična 74-godišnja glazbena zvijezda koja svoje obožavatelje u zabavnom videu poziva da mu se virtualno pridruže pri praćenju dodjele Oscara koja se održava ove nedjelje.

Video, snimljen u glazbenikovom domu, započinje scenom u kojoj Elton s uvijačima u kosi, odjeven u ofucani šlafrok stoji s usisavačem i tužno pita: 'Je li vam dosadno u lockdownu?'. A onda kreće spektakl, jer se u tren oka događa preobražaj: nestaju, vikleri, šlafrok i usisavač, a Elton u cvjetnom odijelu zove fanove da skupa s njim prate svečanost dodjela najvažnije filmske nagrade.

image
Instagram

Elton John inače je ove godine angažiran kao domaćin uvoda u priredbu dodjele Oscara na Tik Toku. U videu je uz pomoć supruga Davida Furnisha dao na znanje da će tu emisiju uz njega voditi i američki mađioničar, glumac, producent i pjevač Neil Patrick Harris, a spektakl će uključivati i, kako kaže Elton, ogoljelu izvedbu pjevačica Dua Lipe. Prihod sakupljen ovim putem ide u Fond za oboljele od AIDS-a.

- Uz Neila Patricka Harrisa, Dua Lipu i mene imat ćemo i mnogobrojne nevjerojatne goste iznenađenja. U ovim nimalo lakim trenucima ne smijemo dozvoliti da svijetom zavlada jedna pandemija, ne smijemo zaboraviti da 38 milijuna ljudi živi s HIV-om i da je i njima potrebna naša skrb, ljubav i podrška - kaže Elton John koji će svoj Pre-Party Special emitirati čak četiri puta kako bi pokrio različite vremenske zone emitiranja Oscara i omogućio obožavateljima da ga uoči dodjele gledaju u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji i Novom Zelandu, te još, za one željne repeticije, ponovo u SAD-u.

image
Instagram

U svakoj od tih 'regija' dostupno je 100.000 mjesta, što znači da bi ovaj virtualni događaj mogao prikupiti do 8 milijuna dolara za Zakladu. Ulaznice za show trenutno su u prodaji putem Ticketmastera. Podsjetimo, prošle je godine Elton John prikupio nevjerojatnih 6,4 milijuna dolara za pomoć u okončanju epidemije AIDS-a na svojoj godišnjoj zabavi za gledanje dodjele nagrada Oscar.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:36