ZBOG NOVE POLITIKE

Elton John na Twitteru objavio kako više neće koristiti tu mrežu, javio mu se i Elon Musk

Volim vašu glazbu. Nadam se da ćete se vratiti. Ima li nekih osobitih dezinformacija koje vas brinu, napisao mu je milijarder

Elton John

 Felix Hrhager/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP

Britanski glazbenik Elton John napustio je u petak Twitter, pridruživši se nizu slavnih osoba koje su otišle s te društvene mreže nakon što ju je kupio milijarder Elon Musk.

John, koji se trenutno nalazi na svojoj posljednjoj svjetskoj turneji, kao razlog svog odlaska naveo je nedavnu promjenu politike Twittera.

"Cijelog života nastojao sam koristiti glazbu kako bih zbližio ljude. No sad me žalosti kad vidim kako se dezinformacije koriste da bi se naš svijet razdijelio", objavio je John na Twitteru, gdje ga prati više od 1,1 milijuna ljudi.

"Odlučio sam više ne koristiti Twitter, s obzirom na nedavnu promjenu politike, koja će dezinformacijama omogućiti da cvjetaju bez kontrole", dodao je John.

Sedamdesetpetogodišnji aktivist i pjevač hitova poput "Tiny Dancer" i "Rocket Man" pridružio se dugom popisu poznatih i slavnih koji su nedavno napustili Twitter, uključujući manekenku Gigi Hadid, spisateljicu Shondu Rhimes i bivšeg gitarista sastava White Stripes, Jacka Whitea.

"Volim vašu glazbu. Nadam se da ćete se vratiti. Ima li nekih osobitih dezinformacija koje vas brinu?", napisao je Musk u odgovoru na Johnovu objavu u petak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 03:44