TRAGIČNA SMRT

Ekstremni režim mršavljenja: Prije iznenadne smrti Lisa Marie Presley u kratkom roku izgubila 20 kilograma

Šest tjedana prije dodjele Zlatnih globusa, Lisa Marie je bila na estetskoj operaciji i uzimala je tablete za mršavljenje

Lisa Marie Presley

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nekoliko tjedana prije iznenade smrti, Lisa Marie Presley je u vrlo kratkom roku izgubila oko 20 kilograma, piše TMZ.

Presley se podvrgnula ekstremnom režimu mršavljenja uoči dodjele Zlatnih globusa 2023. na kojima je bio nominiran film ‘Elvis‘, Baza Luhrmana, kao i glumac Austin Butler koji je utjelovio njezinog oca Elvisa. Lisa Marie je svečanosti prisustvovala u društvu majke Priscille.

Šest tjedana prije dodjele Zlatnih globusa, Lisa Marie je bila na estetskoj operaciji i uzimala je tablete za mršavljenje. Članovi njezine obitelji također vjeruju da je u isto vrijeme nastavila uzimati opioide. Naime, Lisa Marie se i prije borila s ovisnošću o raznim tabletama.

Ujutro na dan svoje smrti 12. siječnja, Lisa Marie se žalila na bol u trbuhu, a kasnije je doživjela srčani udar te je hitno prebačena u obližnju bolnicu gdje su liječnici samo mogli proglasiti smrt.

Nalazi obdukcije još nisu objavljeni.

Lisa Marie je sahranjena u Gracelandu pored svog oca Elvisa Presleya i sina, Benjamina Keougha, koji si je oduzeo život 2020. godine. Na komemoraciji su svirali Axl Rose, Billy Corgan i Alanis Morissette.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:25