SAD ŽIVI ZDRAVO

Ekstremna preobrazba Kim Kardashian: Ima 52 kilograma nakon što je smršavila zbog haljine Marilyn Monroe

Izbacila sam toliko šećera. Jela sam puno nezdrave hrane. Nisam to ni shvatila. Puno pržene hrane, rekla je reality zvijezda

Kim Kardashian

 Angela Weiss/Afp

Najslavnija svjetska reality zvijezda Kim Kardashian u lipnju je otkrila da je još više smršavjela nakon što je promijenila način života kako bi stala u haljinu Marilyn Monroe za Met Galu.

Nedavno je dokumentirala test koji je napravila, a koji je mjerio njezinu gustoću kostiju i postotak tjelesne masti, otkrivajući da je sad u kategoriji sportaša. Težina joj je pala s 56 na 52 kilograma od svibnja 2021. do kolovoza 2022.

Kardashian je reklamirala kompaniju BodySpec na Instagram Storyju i s mnogobrojnim pratiteljima podijelila koliko je spomenuta tvrtka korisna.

- Mjere vam gustoću kostiju i postotak tjelesne mase i sve dobre stvari kako bi bili sigurni da ste u formi i zdravi.

Osoba koja je radila test rekla je reality zvijezdi da su njezine kosti jače od 93 do 97 posto populacije na temelju njezine dobi, spola i etničke pripadnosti.

Kim je također otkrila da odlazi kod plastičnoga kirurga Ashkana Ghavamija kako bi joj zategnuo trbuh.

Još u lipnju rekla je kako je još više smršavjela kako bi stala u haljinu Marilyn Monroe za Met Galu.

image

Kim Kardashian

Angela Weiss/Afp

U svibnju je izgubila sedam kilograma, a poslije još dva, što je dovodi do devet kilograma manje, rekla je u opširnom intervjuu za Today Show.

Voditeljice Hoda Kotb i Savannah Guthrie spomenule su haljinu Marilyn Monroe koju je Kardashian nosila na Met Gali, koja je tad izazvala kontroverze nakon što se tvrdilo da je reality zvijezda možda oštetila haljinu legendarne holivudske ikone.

Kotb je pokrenula polemiku o haljini te pitala Kardashian je li istina da ju je uništila.

- Nije. Rukovoditelji su mi je pažljivo stavili i vrlo smo dobro surađivali - tvrdila je ona.

Guthrie je dodala kako je "Ripley‘s rekao da haljina nije oštećena" te pitala Kardashian što misli o tome budući da je bila žestoko kritizirana zbog toga.

- Na to sam gledala kao na ulogu. Stvarno sam htjela nositi tu haljinu. To mi je bilo jako važno i zapravo me puno naučilo o mom načinu života i zdravlju i od tad sam se nastavila hraniti zaista zdravo. Ne pokušavam više smršavjeti, ali imam više energije nego ikad. Izbacila sam toliko šećera. Jela sam puno nezdrave hrane. Nisam to ni shvatila. Puno pržene hrane. I potpuno sam promijenila stil života - objasnila je Kardashian.

image

Kim Kardashian

Nbc/today Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/today Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:20