‘OSVETA‘ OTKRIVA

Eksplozivni navodi: Meghan je otišla na spoj s Harryjem, a kod kuće je još uvijek imala frajera!

Markle je nagovorila Harryjevu prijateljicu da joj namjesti spoj na slijepo s princem

Princ Harry i Meghan Markle

 Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

U eksplozivnoj knjizi ‘Osveta‘ autora Toma Bowera navodi se da je Meghan Markle još uvijek živjela s tadašnjim dečkom, kuharom Coryjem Vitiellom, kada su je spojili s princom Harryjem.

Kako piše autor, Markle, tada glumica koja je imala ulogu u seriji ‘Suits‘, 2016. je skovala plan da se sprijatelji s ‘dobro povezanim Britancima‘.

Među njima je bila prinčeva prijateljica iz djetinjstva Violet von Westenholz, koja je radila kao publicistica za Ralph Lauren.

Meghan je bila angažirana da nosi dizajnerovu odjeću tijekom teniskoga turnira u Wimbledonu na ljeto 2016.

U razgovoru s Westenholz na Wimbledonu, piše Bower, Markle je nagovorila "ovu osjetljivu dušu" da joj namjesti spoj na slijepo s princem.

- Njeni problemi bili su poznati svim nepoznatim glumcima koji i dalje nisu u braku, a u srednjim tridesetima su; strah od samoće te osobna i financijska nesigurnost, piše Bower.

- Ne iznenađuje da je Meghan bila zaokupljena vlastitom financijskom sigurnošću i pronalaskom muža, navodi se u knjizi.

Prije nego što je pristala spojiti ih, tvrdi se u knjizi, Westenholz je Harryju poslala fotografije tamnokose glumice.

image

Meghan Markle i princ Harry

Matt Dunham/Afp/Profimedia/

Westenholzin otac, Piers, dekorater je interijera i trgovac antikvitetima te stari prijatelj supruge Camille Parker Bowles, supruge princa Charlesa.

Iako Bower piše da njena dvogodišnja romansa s kuharom iz Toronta nije ‘cvjetala‘, u trenucima dok je upoznala Harryja, i dalje su zajedno dijelili dom.

U knjizi se također navodi da je Harry, dva tjedna nakon njihova prvoga spoja 1. srpnja 2016., potajno odletio u Toronto. Ostao je oko tjedan dana u kući Meghanine prijateljice, vjerojatno Jessice Mulroney.

- Krajem tjedna, nakon što se vratila u London, Meghan je bila uvjerena da je njezina čarolija bačena i da će veza s Harryjem biti zapečaćena. Rekla je Coryju da je njihova veza gotova, piše Bower.

Prema knjizi, Vitiello je ‘osjetio olakšanje jer posljednji mjeseci nisu bili ugodni‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:53