SNIMANJE ZAUSTAVLJENO

Dvojica glumaca iz Netflixove serije poginula u teškoj prometnoj nesreći, snimali reinkarnaciju Isusa Krista

U nesreći je ozlijeđeno još šestero drugih članova ekipe

Meksička policija u Santa Rosaliji

 Benny Marty/Alamy/Alamy/Profimedia/Benny Marty/Alamy/Alamy/Profimedia

Glumci Raymundo Garduño Cruz i Juan Francisco González Aguilar iz Netflixove serije 'The Chosen One' poginuli su u prometnoj nesreći, javlja Deadline.

Članovi ekipe vozili su se u kombiju, vozač je izgubio kontrolu, a kombi se prevrnuo. Nesreća se dogodila u blizini lokacije na kojoj se snimala Netflixova serija. U nesreći su poginula dvojica glumca, a ozlijeđeno je još šestero članova tekipa. Žrtve isprva nisu identificirane, no kasnije je potvrđeno da su preminuli Raymundo Garduño Cruz i Juan Francisco González Aguilar.

Nesreća se dogodila na pustinjskoj cesti u blizini Mulegea, a ekipa je snimala u obližnjoj Santa Rosaliji.

Radnja serije se, inače, vrti oko 12-godišnjeg dječaka koji saznaje da je reinkarnacija Isusa Krista te je predodređen da spasi čovječanstvo.

Scenarij je temeljen na seriji stripova Marka Millara i Petersa Grossa, koji su objavljeni pod imenom 'Chosen'.

Netflix opisuje protagonista kao dječaka koji može pretvoriti vodu u vino, omogućiti nepokretnima da hodaju, a možda čak i oživjeti mrtve.

Projekt, najavljen 2017., ne treba miješati s drugom serijom istoga naziva, trilerom koji je prvi put emitiran 2019. godine

- Snimanje 'Američkog Isusa' lijepo napreduje u talentiranim i sposobnim rukama Everarda Gouta i Leopolda Gouta, rekao je prošlog mjeseca autor Millar o ovom projektu.

- Oduševljen sam kreativnim izborima koje nam je Netflix omogućio, a posebno jer će ova serija sadržavati engleski i španjolski dijalog, dodao je.

Nakon nesreće u kojoj su stradala dvojica glumaca, produkcija je privremeno zaustavljena, a iz Netflixa se zasad nisu oglasili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:54