SVI SE OKREĆU ZA NJOM

Dugonoga milijunašica po danu se odijeva kao baka, ali zato kad padne noć....

Ona je supermodel i visoka je čak 179 cm, a baš kad joj mislimo zamjeriti modni promašaj, pokaže se kao vrsna ekspertica
Kendall Jenner
 Profimedia

Dugonoga manekenka poznatija kao reality zviezda, 25-godišnja Kendall Jenner visoka čak 179 cm gdje god se pojavi svojim modnim kombinacijama plijeni pažnju, baš kao i njezine sestre.

No, Kendall je jedina iz Kardashian klana koja se može pohvaliti titulom supermodela. Već je s 14 godina počela odrađivati prve modne poslove, a brzo je dogurala do statusa najplaćenije manekenke svijeta.

Karijeru supermodela iznjedrila je na krilima reality, ali i Instagram slave. Naime, Kendall ima gotovo 157 milijuna obožavatelja na Instagramu zbog čega je brendovi još više vole. Sve što ona odjene ekspresno plane, jer žene diljem svijeta kopiraju njezin stil.

Gotovo uvijek.

No zbog nekih se modnih kombinacija moramo zapitati – što joj je bilo, oblačili se žmirećki?

Primjerice, Kendall je ove nedjelje bila u nabavci namirnica u New Yorku, a odjenula se u stilu naših baka. Njezina kombinacija - šire, maslinaste hlače, obična bijela košulja dugih rukava, šareni pleteni prsluk i muške cipele - nikoga nije oduševila.

image
Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

No, grozna odjevna kombinacija, vjeruju neki, zapravo je Kendallina taktika kako bi bila što neupadljivija i tako pobjegla pred paparazzima.

Jer nije uopće upitna činjenica da Kendall itekako dobro razumije modu.

Dokazala je to samo nekoliko sati nakon debakla s bakinim prslukom kada se fenomenalno sredila za večeru u talijansko-američkom restoranu Carbone u Greenwich Villageu.

image
Fernando Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Istaknula je svoje nevjerojatno duge i vitke noge u crno-bijelom outfitu koji je pametno začinila modnim dodacima.

Odjenula je crnu mini sako-haljinu s bijelom 'košulja' podstavom na kojoj je zakopčala samo jedan gumb. Haljina joj je stajala senzacionalno, a nema tko se nije okrenuo za njom kako bi bolje pogledao, nosi li nešto ispod ultra kratke mini haljine.

Ipak, nazirala se uska, pripijena mini suknja ili pak haljina, a noge u crnim najlonkama i visokim crnim lakiranim čizmama do koljena bile su u fokusu.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

S minimalnom količinom nakita, ležerno raspuštenom kosom i krznatom crno-bijelom torbicom koju je nosila ispod ruke, Kendall se doimala vrlo nonšalantno i samouvjereno, gotovo kao da je na modnoj pisti, samo što je sada izbjegavala pogledati paparazze spuštajući glavu.

Sasvim kontradiktorno činjenici da je odrasla pred kamerama reality showa, Kendall je vrlo privatna osoba, za razliku od svojih sestara. Večerala je s prijateljima, a kao inače, s njom nije bio dečko, košarkaš Devin Booker (24) s kojim je nedavno priznala vezu. Dugonoga ljepotica nikada nije privlačila pažnju javnosti sa svojim ljubavnim eskapadama ili partnerima, stoga se samo šuška kako je s Devinom jako sretna i opuštena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:44