SNIMLJENA NA SETU

Duga sijeda kosa, šešir i nezaobilazna metla: Fatalna Talijanka transformirala se u vješticu!

Monica Bellucci u novom filmu utjelovit će nevjerojatno moćnu i dobru Dolores, koja je svoj život posvetila pomaganju djeci
Monica Bellucci 
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Poznata je po zavodljivim ulogama u filmovima "Malena" i "Matrix Reloaded", no zbog angažmana u novoj komediji s fantastičnim elementima "La Befana comes at night", koja se trenutačno snima u Rimu, talijanska glumica Monica Bellucci morala je u potpunosti promijeniti izgled.

Prelijepa crnka snimljena je na setu s vrlo malo šminke, dugačkom snježnobijelom perikom, vještičjim šeširom i naravno - metlom!

image
Monica Bellucci
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image
Monica Bellucci
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Monica će u filmu, koji je nastavak hita "The Legend of the Christmas Witch" ("La Befana vien di notte") iz 2018., utjeloviti nevjerojatno moćnu i dobru vješticu Dolores, koja je svoj život posvetila pomaganju djeci. Radnja se odvija u 18. stoljeću, a 56-godišnja Bellucci glumi uz bok Zoe Massenti, Fabiju De Luigiju i Luigiju Lucianu. Premijera filma očekuje se oko Božića 2021.

Nije poznato prati li Monicu na setu njezin partner, 36-godišnji francuski umjetnik i scenograf Nicolas Lefebvre, s kojim je Talijanka u vezi od 2017. Podsjetimo, jedna od najljepših žena svijeta od 1990. do 1994. bila je u braku s modnim fotografom Claudiom Carlosom Bassom, a 1999. udala se za kolegu Vincenta Cassela (54). Par ima dvije kćeri, Devu (17) i Léonie (11), a razveli su se 2013.

Na pitanje bi li opet stala pred oltar, Bellucci je svojedobno rekla: "Kad ste već dva puta bili vjenčani, morate si uzeti vremena i dobro razmisliti o svemu kako biste shvatili zašto se to dogodilo i zašto ste se uopće razveli. Recimo da sam trenutačno u fazi učenja".

image
Monica Bellucci
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:04