OSRAMOTILA SE

Dua Lipa uoči koncerta u Puli otkrila tajnu iz djetinstva: ‘Cijela mi se škola zbog toga smijala...‘

Neuspjeh mladu pjevačicu nije spriječio da izgradi karijeru i postane jedna od najpopularnijih pop zvijezda na planeti

Dua Lipa

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Jedna je od najpopularnijih pjevačica u svijetu, a kao školarka nije mogla dobiti svoje mjesto u zboru. Riječ je o Dua Lipi, pjevačici koja će ove godine posjetiti Hrvatsku i nastupati u Puli, koja se prisjetila jednog trenutka iz đačkog doba pa ga podijelila s javnosti.

"Učitelj glazbe je upitao: ‘Dobro, tko želi pjevati i okušati se u zboru?‘ Rekla sam: ‘Znaš što? Voljela bih to zapravo.‘ Pa sam odlučila stati ispred cijele škole, on je počeo svirati klavir i bila je to ludo visoka nota i ništa nije izašlo - samo zrak. Cijela škola se počela smijati", prenosi US Weekly riječi pjevačice.

image

Dua Lipa

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

"Više sreće drugi put", kazao joj je profesor. Kanije je bila dio zbora, ali kako je opisala, u nižem rangu. Ipak, taj ju neuspjeh nije spriječio da radi na onome za što ima strast. "Svake sam subote u Londonu išla na satove pjevanja u kazališnu školu i tamo mi je profesor pomogao da izgradim samopouzdanje", rekla je Dua Lipa.

Iako je bio na glasu kao "najstrašniji profesor", pjevačica je rekla da je on prepoznao njezine talente i tjerao je da usavrši svoje vještine i postane zvijezda kakva danas i je. Dua Lipa ranije je ovoga mjeseca otkrila da će 3. svibnja izaći njezin treći studijski album "Radical Optimism" koji će uključiti i njezin hit "Houdini". "Još uvijek je pop, ali zvučno drugačiji...", tim je riječima glazbenica opisala nadolazeći album.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:20