BITI MAMA

DRUGO LICE ANGELINE JOLIE Glumica progovorila o životnim promjenama: 'Gledam djecu kako izlaze u punk klubove i pitam se zašto ja ne mogu s njima'

Angelina Jolie sa svo šestero djece u rujnu 2017.
 Mark Blinch / REUTERS

Angelina Jolie ove je godine proživjela brojne promjene u životu, a jedna od najvažnijih je svakako odlazak najstarijeg sina na fakultet, i to u Južnu Koreju. Glumica se za britanski magazin Hello! otvorila priznavši da prolazi goleme promjene kako joj djeca odrastaju, kako ponovno otkriva samu sebe i vraća se glumi.

44-godišnja glumica i redateljica, koja je ujedno i mama Maddoxu (18), Paxu (15), Zahari (14), Shiloh (13) te blizancima Vivienne i Knoxu (11), otkrila je, kaže, novi pogled na život kako joj djeca odrastaju, ali je i promijenila stav prema sebi.

- Kad su djeca mala, više se osjećate kao ‘mama’. Kad postanu tinejdžeri, onda se počnete prisjećati sebe u toj dobi. Gledam ih kako izlaze u punk klubove i pitam se zašto ja ne mogu s njima. Trenutno sam u jednoj zabavnoj fazi u kojoj ponovno otkrivam sebe - rekla je.

Jolie se ponovno fokusirala na glumu, nakon nekoliko izleta u redateljske vode jer joj režija oduzima previše vremena i previše je odvaja od obitelji.

- Trenutno više glumim jer ne mogu biti uz svoju obitelj koliko bih željela kad režiram. Jednostavno mi režija oduzima previše vremena i traži puno više napora, ali veselim se kad ću imati više vremena posvetiti se i tome.

Zato Angelina voli svoju djecu voditi sa sobom na snimanja. Kaže da tad oni imaju priliku vidjeti neku sasvim drugu stranu nje, prenosi Daily Mail.

- Odlično im je na snimanjima. Ali kad me vide da izvodim nešto šašavo glumeći, njima je to smiješno jer me jako dobro poznaju… Navikli su gledati me kao mamu u kućnom ogrtaču koja ne zna baš napraviti dobar doručak i koja je malo šašava. Ali zanimljivo je jer je drugačije i svako snimanje vas uvodi u neki novi svijet, donosi neku drugačiju kulturu, neko drugačije mjesto…

Zato Jolie pamti sve trenutke u kojoj se djeca trude da se što bolje osjeća:

- Za većinu žena briga o sebi ili ne postoji ili je posljednja stvar na popisu. Gotovo se osjećamo krivo kad uzimamo vrijeme samo za sebe...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:54