JE LI STANJE OZBILJNO?

DRUGI PUT U MJESEC DANA Pjevačica ponovo završila u bolnici, ovoga puta odgodila je i nastupe

 REUTERS / REUTERS

Toni Braxton u subotu je hospitalizirana drugi put u mjesec dana, piše portal TMZ.

Pjevačica se godinama bori s lupusom, a prije šest godina je o tome i javno progovorila. U bolnici je prvi put bila početkom listopada, a njezin glasnogovornik je tada izjavio da se nada da će se brzo oporaviti.

No Toni u subotu nije bila u stanju odraditi koncert u Clevelandu o čemu je svoje obožavatelje obavijestila putem Twittera, a usput je najavljeno da će novi datum nastupa biti poznat na vrijeme. Unatoč svemu, njezin glasnogovornik i ovoga puta ističe da njezino stanje nije ozbiljno.

- Neke dane izdržim kao da mi nije baš ništa, a nekad preležim cijeli dan. To vam je kao da ste svaki dan prehlađeni - zaključila je Toni u jednom intervjuu.

Pjevačica je usprkos bolesti nedavno krenula na turneju, a organizatori kažu da zdravstveni problemi neće ugroziti ostale zakazane koncerte.

Lupus je autoimuna bolest u kojoj imunološki sustav postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo. To dovodi do simptoma kao što su upala, otekline i oštećenja zglobova, kože, bubrega, krvi, srca i pluća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 14:09