RASKALAŠENI PARTYJI

Droga s golih tijela, žene u toplesu, a djecu se slalo kući da ne vide razvrat: Ovo je pozadina Diddyjevih ‘bijelih zabava‘

Sada se pojavila nova snimka na kojoj kontroverzni glazbenik gostima govori da je ‘vrijeme da djeca odu kući i da prava zabava tek počinje‘

Sean Diddy Combs, P. Diddy

 Timmie/goff Photos/profimedia/Timmie/goff Photos/profimedia

Hip-hop mogul Sean "Diddy" Combs, poznat i kao P. Diddy, nekoć i Puff Daddy, nedavno je uhićen u New Yorku, a tereti ga se za reketarenje, trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije i kaznena djela vezana uz prostituciju. Jedno od najšokantnijih otkrića u optužnici je da su mu iz domova zaplijenili više od tisuću bočica baby ulja i lubrikanata, s obzirom da je prethodno optužen da je tjerao žene na seksualne odnose s muškim prostitutkama, sve dok nisu bile toliko iscrpljene da su trebale intravenoznu terapiju.

A sada se pojavila nova snimka na kojoj kontroverzni glazbenik gostima jedne od svojih poznatih bijelih zabava u Hamptonsu govori da je "vrijeme da djeca odu kući i da prava zabava tek počinje."

Na ekskluzivnoj snimci Daily Maila može se vidjeti 54-godišnjeg Diddyja kako stoji s čašom šampanjca u ruci na svome balkonu i obraća se okupljenima.

"Sve smo vas napojili, najeli, sad je vrijeme da uživate u životu. Ovo je slavlje života. Ovo je prava Bijela zabava. Djeci je preostalo još sat vremena zabave, a onda se sve ovo pretvara u nešto na što ćete, kad odrastete, svi htjeti doći... Tako da krenimo dalje, sklonimo djecu. Sve je dobro. U redu DJ, idemo. Učinimo to", poručuje reper optužen za niz gnjusnih zločina u videu.

Prije nego što je njegovo ime postalo zauvijek okaljano optužbama za seksualno zlostavljanje i nasilje, otmicu i posjedovanje vatrenog oružja, Diddyjeve su ‘bijele zabave‘ bile itekako popularne među bogatima i slavnima. Održavale su se u njegovu domu u East Hamptonu između 1998. i 2009., a brojne su slavne osobe tražile pozivnicu na ta događanja.

image

Diddyjeva kuća u East Hamptonu

Paul Harris/celebrityhomephotos.com/pacific Coast News/profimedia/Paul Harris/celebrityhomephotos.com/pacific Coast News/profimedia

Popis gostiju bio je itekako impresivan, uključivao je brojne zvijezde iz filmske i glazbene industrije, a svi su oni upadljivo tihi otkako je glazbeni mogul uhićen u New Yorku. Među njima bila je i slavna pjevačica Jennifer Lopez, koja je s Diddyjem bila u vezi između 1999. i 2001., zatim je tu bila i bogata nasljednica Paris Hilton, Howard Stern, Kelly Osbourne, Aretha Franklin, Leonardo DiCaprio, Martha Stewart, Jay-Z i Beyonce, Mariah Carey i tadašnji suprug Nick Cannon, ‘it‘ par Tommy Lee i Pamela Anderson, mlada Kim Kardashian... Ukratko, svatko tko je bio netko i nešto, bio je na Diddyjevim zabavama, i to ponosno isticao.

image

Jennifer Lopez i Sean Combs

Image Of Sport/newscom/profimedia/Image Of Sport/newscom/profimedia

I, iako nema sugestija da su slavne osobe koje su prisustvovale zabavama bile uključene u bilo kakve Diddyjeve ilegalne aktivnosti, kad su djeca otišla kući, stvari su postale poprilično divlje i razularene, piše Daily Mail.

Na njegovom pretposljednjem tulumu iz 2008., mogu se vidjeti oskudno odjevene, polugole djevojke koje skaču u bazen. Muškarci im u usta nalijevaju potoke šampanjca, prešetavaju se u toplesu, ljube se međusobno dok im alkohol klizi niz kožu...

Prema insajderu Tomu Swoopeu, koji je i sam sudjelovao na bijelim zabavama, one su imale nekoliko različitih razina.

Postojao je ‘općeniti ulaz‘, zatim niz ‘katova‘ koji su skrivali prostorije gdje se odvijala ‘prava‘ zabava. To je navodno uključivalo i seksualno ponižavanje i muških i ženskih gostiju, uz obećanje diskografskih poslova ili pak određenih svota novca.

Swoope i drugi govorili su o tome da su droge koje su bile prisutne – ecstasy, kokain – ušmrkavane sa svih vrsta površina, uključujući i tijela gostiju. Otkrio je i da mu je Diddy rekao da izvede seksualni čin s njegovim tjelohraniteljem u zamjenu za 100.000 dolara i diskografski ugovor, prije nego što je dodao da je to ‘samo šala‘.

"Svakoga mogu natjerati da učini bilo što jer je ovo način života ono što oni žele, a ja imam ključeve tog dvorca", ispričao je Swoope da mu je to Diddy onda rekao.

"Ako je ovo ono što se događa iza zatvorenih vrata i ako se svi oni osjećaju ugodno s time... Ne, ne želim ovaj život. Bilo je toliko slavnih osoba tamo koje su bile cool sa svime time, s time tko je on i što radi da ih zabavi. Nije to bio samo jedan izolirani slučaj, svi su bili takvi", dodao je Swoope, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 11:19